Jump to content

darkzun

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

darkzun's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei på dere! Sjeldent er jeg så fornøyd med et produkt at jeg MÅ prate om det på forum, men denne gang kunne jeg ikke la vær. Jeg har ønsket en god stund å pusse opp hagla jeg bruker på sjøfugljakt, da den har fått en god del hard medfart. Har fulgt noen av trådene her for å pusse opp treverket, og har kommet i mål med et resultat som er greit for en hagle som skal brukes i omgivelser hvor "high end" finish ikke helt er nødvendig. Jeg ønsket en matt finish på både treverk og metall, noe den slitte stokken med klarlakk fra 70 tallet ikke helt levde opp til. Når det kommer til metallet har jeg prøvd en del forskjellig lakk og coating, men få takler skjærgården med dens skarpe steiner og fjell på morgenkvisten...med unntak av Cerakote. Dette er det råeste jeg har testet både mtp. på hvor lett det var å få en god finish, samt slitestyrken. Jeg benyttet H serien, og fulgte prosedyrene til punkt og prikke, og det betalte seg:) Bestilte direkte fra fabrikken siden ingen hadde dette i Norge på tidspunktet jeg testet dette, men ser ut til at det ordner seg nå Det er forøvrig lite å spare på å importere selv, om ikke du kjøper store mengder (jeg endte opp med å kjøpe litt av hvert for å forsvare fraktkostnader). Vet mange av dere har brukt dette fra før, men i tilfelle noen er i tvil, eller ikke har testet enda, så kan jeg virkelig anbefale Cerakote. Benyttet liten HVLP ebay sprøyte med 0.8 dyse (airbrush nytter ikke for å dekke større felt som løp og kasse). Mulig innlegget høres ut som reklame eller at jeg forsøker selge dette, men dette er kun hallelujah innlegg for å skryte litt av et godt produkt:) Legger ved et par bilder fra mitt første coating prosjekt.
  2. Takk for tipset ang. dekorglassblåsing. Lettere å henvende seg slike steder enn å tusle inn på store mekaniske versteder med noen små våpendeler:)
  3. Noen som har erfaring med eller kjenner til noen som driver med dette?
  4. Hei på dere! Har tre våpen jeg ønsker å "fornye" litt, og har startet med den trofaste Remington 1100'n. Ingen glamorøs børse, men det er også litt av grunnen til at denne står først i køen. Jeg har siklet treverket og frisket opp de "industrielle" nettskjæringene, men så gjorde jeg nok en feil...(leste forumtråden litt sent) jeg smurte den inn med en blanding av linolje og terpentin med en gang, og treverket ble i mørkeste laget. Vil det lysne eller blir mørkere om jeg fortsetter prosessen etter trådens beskrivelser? Hva bør jeg gjøre nå? Edit: Ser ut som det lysner sakte men sikkert, så jeg får la det ligge noen dager:)
  5. Takker! Var visst problematisk med importering av dette, men GunCoat var på vei inn:)
  6. http://www.Cerakoteguncoatings.com sender ikke til andre steder enn usa og canada.
  7. Minner veldig mye om en gammel Winchester, men noen detaljer bekrefter at det ikke er akkuratt den:P Fant du det ut noen gang? http://merzantique.com/images/uploads/b ... HOTGUN.jpg" target="_blank" target="_blank
×
×
  • Create New...