Jump to content

Stegg00

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Stegg00's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

 1. Noen som har MMS/Epostoppsett til Venteloabonnement til scoutguard SG550M? Er det det samme som for Telenor kanskje?
 2. Jeg lurer på om noen av dere har fått hvite bilder, altså helt tomme bilder, sendt på MMS fra viltkamraet til mobiltelefon. I det siste har kameraet sendt slike bilder, tidligere sendte det bra bilder på om natta og dagen. Noen ganger er det litt tendenser til bilde i den ene kanten, men mesteparten er hvitt. Har lasta ned alle bildene fra minnekortet i kamera til pc og alle er like. Tenkte på om det kunne være batterikapasiteten, men det er bra med strøm (tre streker) Det er topp GSM-signal der kameraet står. Utetemperaturen har bare vært max 4-5 kuldegrader. Har noen av dere vært borti dette?
 3. Takk for svar. Funker nå. Gikk i Testmodus, stilte først inn Daily report med klokkeslett, så Instant, slo så bryteren rett over på On. Nå får jeg rapport på det tidspunkt jeg vil. (Pluss/minus 2-3 min)
 4. Kanskje jeg er litt treig i toppen, men går det an å ha den både på "Instant" og "Daily report" samtidig? Når jeg står i MMS Mode har jeg anten Daily Report, Instant, Off eller Manual som valg. Går jeg inn på Daily Report, kan jeg kun legge inn klokkeslett. Går jeg inn på Instant, kan jeg kun legge inn Max number. Er det ikke enten eller?
 5. Ettersom jeg har finni ut, må det bevegelse til for at det blir sendt MMS til aktuelt tidspunkt når det står i Daily Report i "ON MODE". Skjer det ingenting foran kameraet blir det ingen MMS på aktuelt tidspunkt. Så det spørs om jeg kan bruke det på hytta for å få "oversiktsbilde" en gang i døgnet. Det kan gå ukesvis uten bevegelse der..... Mulig jeg tar feil. Eller hva mener Bromle ?
 6. Har kjøpt meg viltkamera - Mobil Scouting Camera SG550M. Jeg skal ha det ved hytta som ligger langt til fjells og som skal sende meg ETT bilde i døgnet, feks kl 10, for å vise snøforhold og oversiktsbilde ved hytta. Har testa at MMS virker. Jeg får mms tilsendt på mobtlf, men det er bilder tatt av objekter i bevegelse. Har noen tips på hvordan innstillingene skal være? Skal ikke reagere på bevegelse, men altså sende kun ett bilde daglig på ett bestemt tidspunkt. Takker for svar på dette.
 7. Har kjøpt meg viltkamera - Mobil Scouting Camera SG550M. Jeg skal ha det ved hytta som ligger langt til fjells og som skal sende meg ETT bilde i døgnet, feks kl 10, for å vise snøforhold og oversiktsbilde ved hytta. Har testa at MMS virker. Jeg får mms tilsendt på mobtlf, men ikke på det tidspunkt jeg vil. Noen ganger får jeg det, andre ganger ikke. Har stilt det inn på "Daily report" og klokkeslett. Er det riktig, eller er det eks "Instant" det skal stå på. Har prøvd "Timer" både on og off. Har noen tips på hvordan innstillingene skal være? Skal ikke reagere på bevegelse, men sende kun ett bilde daglig. Takker for svar på dette.
×
×
 • Create New...