Jump to content

artfuldodger

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by artfuldodger

  1. Takker! Har prøvd å komme til på facebook, men ser ikke ut til at administratorene får med seg medlemsskapsforespørsler.
  2. Hei Jeg prøver å finne ut når Åsane Pistolklubb har treninger og ikke minst hvordan jeg melder meg på sikkerhetskurs der, men har ikke lykkes i å finne informasjon på nett. De har en nettside som ikke ser ut til å fungere, så jeg tenkte jeg skulle prøve her. Håper noen kan hjelpe, da jeg og en venn ønsker å bli medlemmer der.
  3. Hei. Tenkte jeg skulle blåse liv i en ganske interessant tråd... Jeg skjøt min første hjort i går , og hjertet var forholdsvis helt (skuddet hadde kappet alle "tilkoblinger" i toppen av hjertet, og laget mos av lungene). Da svigerfamilien aldri tar vare på slikt, fant jeg ut at jeg har lyst til å speke hjertet. Jeg lurer på hvor jeg bør henge hjertet for speking? Kan det for eksempel henge i kjøleskap? Jeg har plassbegrensninger, da jeg har en liten leilighet i blokk, og er usikker på i hvilken temperatur det bør henge? Jeg bor også i Bergen, noe som gjør at det er relativt fuktig utendørs, og så vidt jeg har forstått bør det henge tørt, men ikke for varmt. Håper noen kan hjelpe en nybegynner!
×
×
  • Create New...