Jump to content

kristerh

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kristerh's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. kristerh

    Brno Mod 2

    Okei. Får se hva det blir til. anbefalinger til ok billig kikkert?
  2. kristerh

    Brno Mod 2

    Hei. Har mulighet til å kjøpe en Brno Mod 2 for en billig penge, og har en del spørsmål. Hva er en slik en verdt? Er dette et ok våpen? Det står stemplet 82 på løpet inntil låsekassa på venstre side, betyr dette at det er produsert i 82? Det står en gammel ukjent kikkert montert på. Noen som har tips til ok kikkert og ringer som passer til denne? Det ser ut som det er gjenger i enden av løpet. står en slags gjengebeskytter som ikke går å få av med håndmakt. Noen tips til lyddemper til denne og evt hvilke gjenger dere tror det er? På forhånd takk for svar.
  3. Er vel ikke akkurat 60% rabatt på de prisene der
  4. Hei. Lurer på om noen her inne har tips til hvor man finner billigst Norrøna jaktklær på nett?
  5. Hei. Noen som vet om bremserens er greit å spraye i hagleløp til rengjøring? Eller har erfaring med dette? eller andre bedre løsninger?
  6. Noen som vet om det er mulig å bestille billige skudd noen steder?
  7. Hva er beste måte å fjerne lakk fra nettskjæring? Resin og en børste? Har ikke lyst til å måtte friske den opp igjen etterpå da den ser ganske fin ut. Kansje resin funker på hele stokken?
  8. Fjerner lakkfjerneren all lakken fra nettskjeringen også? Smører man bare på, for så å tørke av etter en stund, eller bruker man noen form for børste? Har vurdert å fjerne lakken på hagla mi å heller olje den, men ser litt mørkt på denne jobben.
  9. Tenkte egentlig på noe sånt som denne http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... rodid=4591 Mulig jeg går for denne til tross for at det står et annet haglenavn på den.
  10. Er på jakt etter koffert til Lanber hagla mi. Leter etter noe lignende som bl.a. berettaer leveres originalt i. Liten plastkoffert med utsparinger hvor de forskjellige delene skal ligge. Noen som vet hvor man kan få kjøpt noe sånt? Vil ikke ha disse svære koffertene, synes de er så klumpete.
  11. Hei. Er ganske ny i dette faget. Er det noen som kan fortelle meg litt om pussing og smøring av hagler? Hvilke pussesett som anbefales osv? På forhånd takk for svar:)
  12. Hei. Lurer på om noen vet hvor det går an å få kjøpt lange choker til lanber gyttorp? Hvis dette finnes da.
  13. Ja okei. Får se om det kansje blir en fair da:)
  14. Er det noen som har erfaringer med F.A.I.R Hagler? Har ikke hørt noe om disse, er det ok hagler, eller?
  15. kristerh

    NY hagle :D :D

    Fortsatt fornøyd med greystone? Vurderer å kjøpe en slik selv. Kommer denne med original koffert? eller vet du om dette er mulig å få tak i?
×
×
  • Create New...