Jump to content

Mini 14

Members
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Endelig bestemt meg for å lage kniver (er snart 50år) Har bestillt en del knivlader for å øve på og sette skaft på blader og lage slirer. Håper på å få gassesen i løpet av neste uke, for å kunne lage egene blader. Har lest mange knivtråder her, mye bra og lære fra Hermansen og Haretes og flere. Har også sett en del videoer torrent nedlastet med helt fantastiske knivmakere fra usa. Håper på å lære sliping av blader, da jeg ser det som en viktig del av jobben, tenker å bruke 12000g stein som avslutning, og speilblankt stål Legger ut bilder etter vært som ting blir
 2. Ser dette er en gammel tråd, men tenke å begynne med å lage noen kniver, men tenkte å lage noen håndtakemner først, er dataene på denne kompressoren bra nok til å gjøre en bra vakumjobb? Har den stående, og brukes til vakumering av ac anlegg på bil og hjem. Ultimate vacuum: 5 PA, rotating speed: 1720 RPM Burst pressure: 3000 psi, maximum working pressure: 600 psi Manifold blue gauge (low): 0 psi to 150 psi Manifold red gauge (high): 0 psi to 500 psi
 3. Har søk på nettet etter tomhylser i dette kalibert, men nå ser det ut som de fleste butikker har fjernet kategorien og i flere utenlanske nettbuttikker står den som utgått. Er dette kalibetret noe som kan fjernes fra politiets lister å bli regnet som ikke våpen pga ammo tilgang?
 4. Mini 14

  Ammokasse

  står ikke noe sted att den skal være boltet fast, som feks våpenskap.
 5. Mini 14

  Ammokasse

  Er skuffer og skap stort sett montert fast? andre steder enn på kjøkkenet? Kassen er nok godkjent, bruker tilsvarende selv + div skapsafer.
 6. Det er vel å regne som noe av den svakeste ammoen, min tålte ikke mere enn ca 5-700 skudd med cci og top shot, så kommer alltid til å mene att x-esse er noe drit, når det det gjelder kvalitet, ikke presisjon.
 7. Tror nok den bør skytes med så svak ammo som mulig, hvis du vil ha avtrekkerbøyla mere enn 300 skudd Har nå ventet 2 mnd på å få tilbake min fra butikken, og de svarer ikke på mail.
 8. .............................................
 9. Nå er det 3 uker siden jeg fikk beskjed om att butikken har mottatt nye bøyler (og nesten 2mnd siden jeg sendte det) , sender de mail, men får ikke noe svar, aldrig den sjappa igjen. Vurder å få bygd om en pp sport, den er nok litt mere solid. X esse er vel egentlig noe drit.
 10. Dette er veldig bra! Finnes flere varianter, men jeg tviler på om folk er villige til å betale 30-50 % mer enn vanlig ammopris? Og hvis det skal ha noen effekt bør jo de fleste gå over til giftfri ammo. Når det gjelder .22, så finnes det ihvertfall ammo med kobbermantel. Rene blykuler gir klart mere blygass fra løpet. Hadde alle som skyter .22 innendørs gått over til kuler med mantel ville det nok hjulpet mye på luftkvaliteten. Finnes vel ikke mantlet 22lr i vanlig handel, er kun kobberbelagt, med en tynn hinne i steden for fett.
 11. En annen artig ting, er når man har bokser for dårlige kuler og kuler som taes ut av hylsen pga att tennhetta ikke sitter riktig, i ladeboden, og disse har stått under benken noen mnd, så havner det alltid noen tennhetter i boksene. og hvis du finner ut att du skal bare helle resten av kulene opp i smeltegryta uten å sjekke, DA smeller det. er en del bly på vegga og taket etter en sånn smell Smalt også godt når jeg sto og blandet 300kg bly og det kom en luring innom å fant noe sølt vått bly på plena som han kastet oppi når jeg sto ved siden av, ble noen mindre brannsår, men det kan fin
 12. jeg sjekker meg jevnlig for å vite att avtrekket over smeltegryta er bra nok, støper 5-20000 kuler hver mnd
 13. Lå på 1.7 etter ha tømt noen kulefangere, har gått ned til 1.2, dama var med å tømte 2 av fangerene, hun lå på 1.6, men har gått ned til 0.2
×
×
 • Create New...