Jump to content

B2 Hansen

Members
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fikk selv skikkelig presisjon på 85gr varminter. Bruker H335. Husker ikke mengde og coal da eg er på jobb. Landet på 796ms i fart da jeg fikk målt skikkelig etter at jeg skaffet meg magnetospeed og kunne ta konsise målinger. Etter tips fra smaug her bruker jeg nå 59mm som standard coal på 123gr eld match, a-max og scenar. Opplevde bedre samlinger i forhold til 57.1mm Alt dette med original pipe på 45cm. Som tidligere nevnt så ble alt bra etter at jeg ga opp n530 til fordel for n133. H335 ble brukt bare for at jeg hadde en halv boks stående. Er helt kurrant
 2. du kan bestille rett fra boyds selv. før var det max 99dollar for at de kunne sende internationalt. nå er denne grensa borte. har selv handlet endel stokker derfra opp gjennom årene og e fornøyd. de har stokker til stort sett det meste av våpen. var å hentet siste idag på posten. en spike camp til en liten halvauto salong som ungene bruker å skyte mye med og trengte ny og bedre stokk. ellers så er jeg veldig fornøyd med at-one thumbhole. har denne i en howa mini.
 3. Har da fått jobba litt med 100gr amax kulene. Dette ser lovende ut. Fikk litt dreis på n530 med disse også av en eller annen merkelig grunn. N133 funker som bare det på de kulene jeg har testet. Er det noen som får noen vettig svar ut av quickload og gordons til grendeln? Jeg simulerer farta på 123gr a-max og scenar med 26gr n133 til rundt 710-715. Men alle rundene jeg har kjørt over chronoer så ligger jeg på 738-743ms. Noe som er kraftig mer enn simuleringen sier. Løpet mitt er 47cm og kjører lapua hylser med plass til ca. 36.4grs vann. Hva opplever dere av
 4. litt seint men, jeg slet å få kontakt med androiden min. samsung s9. det dere må gjøre er å gå inn på innstilinger å gi ballistics appen tilatelse å bruke microfon. problem solved :-)
 5. har et sett qrw high til salgs hvis interesse.
 6. En liten update fra meg. Sleit som fan med n530 og har nå heve boksen bakerst i hylla. Trodde også det var dempern sin skyld at alt blei krøll. N133 gir meg 1/2moa samlinger igjen. Lader 26gr bakom 123grs amax og deromkring på 123gr scenar. Fikk juster headspacen og bump skikkelig på dia i tillegg. Minien fikk seg en av de nye Strike eagle 5-25x56 så det er ikke så mini mer. Men du verden hvor gøy det er. Er nå fornøyd igjen. Største bommerten jeg gjorde var å eksperimentere med n530 som og andre sier over her.
 7. hmm. ja det høres bra ut. etter at eg fikk grendeln har eg aldri hatt så mye forskjellige krutt på hylla! har stort sett kjørt n140 og n550 før og håper egentlig at eg kan fortsette med det da
 8. driver å leker litt på QL. er det noen som har testet n140 på grendelen med 123grs kuler. noen som har trua på denne ? god fart ihvertfall. har også finjustert endel på col og skulder bump. har nok presset hylsene litt for hardt tidligere. så nå har jeg satt tilbake 0.002-0.003 inch samt øket col til 59mm da jeg ikke får de gode samlingene jeg hadde før.
 9. jeg kjøpte denne til min. raskt levert rett i postkassen uten noe som helst dilldal med tull og slikt. enkelt og greit. https://outerimpact.com/shop/howa-mini-action-picatinny-rail-20-moa/
 10. det va godt det ikke bare var meg. blir nok tilbake på n133 igjen da jeg fikk veldig fine samlinger på 123 scenar med n133. så satse på amaxen går bra med 133 også. har 5-600 amax så må få skutt de opp
 11. har fått testt endel n530 på grendeln nå. jeg sliter som F..n med å få gode samlinger på 123 amax med n530. men med 100gr amax så går det som bre juling ser det ut for. ser det er noen andre som også plages med n530. hvor mye spredning er det. ?
 12. Jeg gikk for at one thumbhole, nettopp fordi den vanlige så kvas ut i kantene. Har skutt boen hundre grendel skued med den og er fornøyd. Men jeg måtte frese å stelle endel sqmmen med beding fornat den skulle passe som jeg mente var rett og mate skikkelig. Har hatt endel boyds tidligere og de har vært drop in passform. Dette gjelder en howa mini action.
 13. Syns du passformen var bra på boydsen ? eg måtte frese litt å stelle litt for å få til å mate godt nok. la også inn noen aluhylser jeg dreide på jobb og litt acraglas framme og bak. under måtte jeg frese litt med dremmel da jeg distnsen var større enn orginalstokken og dermed mate problemer.
 14. Ja det er sant. Men skulle tro du kan bruke samme ladedata. Uansett så. Har jeg fått meg en boks med n550 som skal prøves.
×
×
 • Create New...