Jump to content

B2 Hansen

Members
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hmm. ja det høres bra ut. etter at eg fikk grendeln har eg aldri hatt så mye forskjellige krutt på hylla! har stort sett kjørt n140 og n550 før og håper egentlig at eg kan fortsette med det da
 2. driver å leker litt på QL. er det noen som har testet n140 på grendelen med 123grs kuler. noen som har trua på denne ? god fart ihvertfall. har også finjustert endel på col og skulder bump. har nok presset hylsene litt for hardt tidligere. så nå har jeg satt tilbake 0.002-0.003 inch samt øket col til 59mm da jeg ikke får de gode samlingene jeg hadde før.
 3. jeg kjøpte denne til min. raskt levert rett i postkassen uten noe som helst dilldal med tull og slikt. enkelt og greit. https://outerimpact.com/shop/howa-mini-action-picatinny-rail-20-moa/
 4. det va godt det ikke bare var meg. blir nok tilbake på n133 igjen da jeg fikk veldig fine samlinger på 123 scenar med n133. så satse på amaxen går bra med 133 også. har 5-600 amax så må få skutt de opp
 5. har fått testt endel n530 på grendeln nå. jeg sliter som F..n med å få gode samlinger på 123 amax med n530. men med 100gr amax så går det som bre juling ser det ut for. ser det er noen andre som også plages med n530. hvor mye spredning er det. ?
 6. Jeg gikk for at one thumbhole, nettopp fordi den vanlige så kvas ut i kantene. Har skutt boen hundre grendel skued med den og er fornøyd. Men jeg måtte frese å stelle endel sqmmen med beding fornat den skulle passe som jeg mente var rett og mate skikkelig. Har hatt endel boyds tidligere og de har vært drop in passform. Dette gjelder en howa mini action.
 7. Syns du passformen var bra på boydsen ? eg måtte frese litt å stelle litt for å få til å mate godt nok. la også inn noen aluhylser jeg dreide på jobb og litt acraglas framme og bak. under måtte jeg frese litt med dremmel da jeg distnsen var større enn orginalstokken og dermed mate problemer.
 8. Ja det er sant. Men skulle tro du kan bruke samme ladedata. Uansett så. Har jeg fått meg en boks med n550 som skal prøves.
 9. hei. sitter på ei stor eske med hornady match 168gr hpbt. ser ut for at ladedata til siera sin hpbt er grei sammenlikning. men jeg har hornady sin siste ladebok og der er det vanlig 308 og så har du winchester service rifle 308. Der er kruttene jeg bruker til vanlig (VV) nevnt på på all ladedata sidene på service rifle. og spesifikt på denne kula og med N140 som jeg skal bruke. spørsmålet er egentlig: hva er forskjellen. kan jeg gå ut etter data fra disse sidene? ser på n150 så er det mye mindre max load på service vs standard. Service rifle 308 Winchester
 10. Ja noe e fette galt I hverfall 🤔 tror det blir reklamasjon.
 11. Vært ute å testet litt mer idag. Har slitt litt med spredning når jeg bruker Sonic 35 max på grendeln. Men når jeg setter på sonic 45 max 8 er alle problemene borte.? Er det bare å kaste på havet 35. Klarer ikke å se at det suber kuler mot noe inni dempern heller. 😳
 12. ser feiende flott ut i den fargen :-) jeg dreide meg noen aluhylser som jeg beddet nedi at-one stocken sammen med beddemasse foran og bak. for mitt vedkommende så var det litt tilpassing og fresing for at den skulle mate helt perfekt. distansen var rett å slett for stor uten litt fresing.
 13. en teskje sitronsyre,en liten dæsj zalo og en liten dæsj med glansmiddel. trille rundt i tumblern i 3 timer med stålpins. og du har skinnende rene hylser. jeg kjøpte sitronsyre på ebay. du får vel sikkert i større forpakninger på felleskjøpet.
 14. tror ikke det blir sa gale vektforskjell hvis du går for den nye spike stokken til boyds. Ellers så er det vel ikke så mye andre alternativer enn B&C sin m40 style. link, Sporter link eller en trestokk fra brownells.
 15. ja det her vind gnaget her nord har vi hatt nå siden ifjor. bruker samme hylsene og primere som deg og føler jeg har samme erfaring når det kommer til hastighet. kan ikke si at jeg har sett noen trykktegn på 25gr 530 i 123 a-max. Men må skyte litt mer. Etter det jeg klarte å observere i snøfokket på blinken så var det finere samling på 24gr n530 vs 25gr. men litt slapp hastighet. som sagt må teste litt mer. hadde vært gøy å høre hvilken hastigheter du får med magnetospeed på samme lading. har lest endel og noen skryter av amax til både fjær og pels. det hadde vært fint å kunne bruke samme kula til alt. da jeg kjøpte meg frempå med endel amax 100 og 123 hos skitt jakt da de hadde outlet.
×
×
 • Create New...