Jump to content

KenSkog

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KenSkog

  1. Takker for svar, folkens! Da tar jeg en telefon til våpenkontoret og forhører meg. Det lover iallefall bra at man kan ha flere våpen i samme kaliber. Brugdommen har ganske nylig tatt jegerprøven og blir nok veldig fornøyd. Seifuva 149D ser forøvrig ikke dumt ut!
  2. Jeg har ei rifle i 6,5x55 og skal sende inn søknad om å kjøpe ei til i .270. Samtidig vil forloveden til en kompis gi han ei rifle i bryllupsgave - uten å ha tenkt på våpensøknad. Så jeg tenkte jeg kunne søke om ei rifle til han/henne i samme slengen som jeg søker om rifla til meg selv - og kjøpe ei rifle til han for henne og beholde rifla inntil han har fått en innvilget søknad - hvorpå jeg "selger" den til han. Er stuerent å gjøre det på denne måten? Tenkte jeg skulle gi han et våpenskap i gave, er det lovlig om jeg setter igjen rifla i våpenskapet hos han og tar med meg en vital del? Noen andre forslag? Også lurer jeg på om det blir for mange rifler i relativt likt kaliber, om jeg ideheletatt får innvilget så mange lignende våpen? Tenkte på ei riflepakke i .308 eller 3006 til kompisen.
  3. Hehe, kjenner meg godt igjen i denne. Et lite stikk som blir implisert i det er også; Ingen fangst = dårlig jeger.
  4. Også interessert i dette. Denne hagla er nok bygget for folk som er betydelig kortere enn meg, den sitter ikke godt som den er nå.
  5. Har benyttet meg av terrengene på inatur i Buskerud ganske mye i høst, primært Børresen i Finnemarka, og med mindre jeg drar i ruskevær på en hverdag og går langt - er jegertettheten så høy at det ikke går mange minuttene mellom smell/los i nærheten, man går på en annen jeger/ei bikkje/turgåere/e.l. - Noe som også sikkert er grunnen til at det er lite dyr å se. Før neste sesong vil jeg finne en annen løsning på terreng, høre med de lokale foreningene er et alternativ.
  6. Hvor på finn.no finner man terreng som leies ut? Har forsøkt et par søk uten hell.
×
×
  • Create New...