Jump to content

Middelmodig

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Middelmodig's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. for en enkel lærslire synes jeg rundt 700 virker fornuftig. er det noe komplisert med pynt burde man kunne legge på en 3-400kr. Er det kydex el.lign så er det et litt annet spørsmål. da må det ses i sammenheng med hvordan kniv man får. men man må finne sitt marked, når jeg priser ting som jeg skal gjøre på fritiden har jeg et regnestykke som går på en timepris. Den er satt fast alt etter type arbeid, men den justeres etter hvor givende eller lite givende arbeidet er. Jeg kan alltid ta på meg noe langtrukket småkjedelig om prisen er rett. får jeg ikke den prisen jeg vil ha for tjenesten, går jeg meg heller en tur. - skal jeg derimot kjøpe noe som jeg vil ha gjort skikkelig, betaler jeg det som blir forlangt for jobben.
  2. Spørsmålet mitt var rettet til deg, og det var et spørsmål om du kontur slipte skaftene dine noe. har sett at dette er en greie mange gjør på heavy duty kniver for å få litt sikrere grep. etter å ha sett etter på stor skjerm, og ikke bare på mobilen ser jeg at du ikke gjør dette på denne kniven ihvertfall. og hele innlegget mitt kunne vært spart. når det kommer til denne - Det er ikke ment som noe angrep på deg overhode, jeg synes kniven du har lagt ut her er pen, spesiell og annerledes med stabilisert kongle skaft. MEN jeg synes at den type feedback som høstes her, blir litt over the top. Du har kjøpt et stabilisert kongle emne fra trøndelag, tilpasset dette med godt handtverk til din kniv. Kreativt og fint utført Hvis du synes dette er virkelig ufint så ber jeg om beklagelse.
  3. Til skafte Eliten På skaft av denne kritiker roste kvaliteten er dem av samme tykkelse over hele emnet? "bare" formskåret og polert? eller er dem tilpasset litt mere for å få enda bedre grep? jeg vet ikke helt hva fagutrykket er. men dere forstår kansje hvor jeg vil? har du noen bilder av knivene oven ifra? mvh en som er på planleggings stadiet, med egen design.
  4. spesielt og annerledes skaft! til dere andre; huff..
  5. Det ville vært svært ønskelig med en slik detaljert tråd og jeg synes du burde sette igang med engang. Fulltangen kniver er det som gjelder her i huset.
×
×
  • Create New...