Jump to content

OleJohann

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by OleJohann

  1. Jeg har 2 rifler i 6,5cm, både en med tungt skjefte, tofot, stor kikkert og en uten. For meg har det ingenting med 6,5 cm vs x55, men hva riflene faktisk kamres for. Begge mine leveres i cm men ikke x55. Storfornøyd med begge. Selvbedrag?
  2. OleJohann

    Bergara

    Har både HMR Pro i 6,5cm, B14 Crest i 6,5CM og B14R i 22LR. Er storfornøyd med alle til sitt bruk. Ikke hatt noe problemer, bare positive erfaringer så langt.
  3. Nå måtte jeg fram å sjekke, og ja det er litt 'slakke' hos meg og, men aldri hatt noe tull
  4. Jeg har både Bergara og Tikka, T3X wildboar i 308 og HMR Pro i 6.5CM. Blir ikke helt det samme som B14, men ikke helt ulikt. Kort fortalt så er jeg utrolig fornøyd med begge, foretrekker Tikkaen til jakt og Bergaraen til baneskyting. Begge er presise, godt avtrekk, Tikkaen har en god nok stokk, Bergara sin er bedre, men også endel tyngre. Dette med 70 eller 90 graders hevarm tror jeg ikke du blir å tenke på. Vet ikke helt hva jeg ville valgt om jeg måtte velge en av de. Tror du blir fornøyd uansett hvilken av de to du velger.
  5. OleJohann

    Te-Titan

    Nei, men fikk pengene tilbake for en måned siden
  6. Jeg har Svemko hunter short, den er jo 6 cm lengre enn f.eks nano, men bygger faktisk 1 cm mindre framover enn nano. Verdt å vurdere, jeg er veldi fornøyd Eneste fordelen med frontmontert er vell at løpet på rifla ikke blir utsatt for ujevn varmgang pga demper som isolerer enden, men dette har ikke noe å si på ei jaktrifle.
  7. OleJohann

    Te-Titan

    Har ventet siden desember på en demper jeg har bestilt, og ikke fått kontakt med dem på 2 måneder...
  8. Har ikke erfaring med b14 sporter, men har Hmr Pro selv og er veldig imponert, spesielt presisjon
  9. @aps Har du fått testet nå?
  10. Hei Jeg har nettopp tatt jegerprøven og leter nå etter ei hagle. Jeg skal hovedsaklig bruke den til rype, gås og rådyr jakt. Jeg har bestemt meg for kaliber 12, men usikker på om jeg skal kjøpe 89 eller 76. Jeg vil egentlig ha 89, men vil tro 76 egentlig er nok. Hvis noen også har kunnet komme med anbefalinger om merke og evt. modell hadde det vært kjempe fint. Budsjett ligger på ca. 8 tusen. Vil helst ha over-under hagle
×
×
  • Create New...