Jump to content

Bamse2m

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Jeg var ikke klar over at det var våpen fra PVAS det var snakk om. Så da er den nok sikkert lovlig. Personlig synes jeg ikke disse butikk modifiserte versjonene er verdt pengene. Mesteparten av jobben kan du gjøre selv. Den Production lovlige pussingen på avtrekket koster kun noen få kroner hos en dyktig våpen smed.
 2. Custom og Ultimate er ikke tillatt etter hva jeg kan se. Ref listen over Production Legal våpen. En helt standard Shadow med en lovlig avtrekk jobb er noe av det beste som kan brukes i Production. Det er en grunn til at så mange har den. http://www.ipsc.org/rules/proddiv.php
 3. STI har meget gode 1911 modeller rett ut av esken. Jeg har en Sentry som er en litt dyrere modell, denne er supertight og ekstremt presis. Bedre en jeg har mulighet til å skyte. Er også ganske sikker på at de rimeligere modellene også er mer enn gode nok. Intersport Bogstadveien i Oslo har ett godt utvalg av lagerførte STI modeller. Ett side spm. HVORDAN FÅR JEG LAGT INN BILDER HER????
 4. Bamse2m

  1911 i Sverige

  Jeg handler også 1911 deler fra Brownell og så lenge du holder deg under 100$ sender de. Er det noen spesifikke deler du er på jakt etter?
 5. Dette er ikke ett spm i sammenheng med World Shoot, men generelt. Lurer på noe stevner i USA senere i år.
 6. Jeg har skjønt at NY ikke akkurat er den mest våpen liberale staten i USA, men er det noen som kjenner til regler rundt det å mellomlande der med håndvåpen i bagasjen???
 7. Jeg må si jeg er enig i at jeg synes en 1911 skal være i 45acp. Ja du har litt mindre skudd i magasinet i IPSC Classic, men så lenge ikke det blir bygget Short Course som krever 9-10 skudd. Noe som dsv skjer, så skal det vel være mulig å henge med opp mot 9mm. Jeg har selv nylig kjøpt meg en STI Sentry i 45. En nydelig pistol, som igjen er en del dyrere enn en Trojan. Men en Trojan er ett veldig bra våpen. Så det er bare å: Go for it.
 8. Jeg har en slik kikkert med lys på min rifle, og den fungerer utmerket i mørket. Den har vært i bruk til langt på natt. Lyset lar seg dimme mer enn nok til natt bruk.
 9. Hei Jeg jeg skal begynne å lade om ikke lenge, og lurer litt på vask av hylser. I mitt tilfelle pistol. Hva er best/mest effektivt? Med ultralyd regner jeg med at hylser bør i ovnen for tørk etterpå, men om en en har en hylsevibrator med ett medie i så regner jeg med hylsene må tømmes på ett vis? Tar i mot alt av innspill og råd til hva jeg evnt bør kjøpe.
 10. Takk for svar. Da blir den en god søndags middag snart.
 11. Jeg fant en indrefilet i fryseren jeg ikke viste jeg hadde, den er 2år gammel. Kan den fortsatt spises
 12. Hei Takk for innspill. Virker som det er en del her inne som har Trojan, men mye 9mm. Sentry er etter hva jeg har lest meg til en ennå litt mer påkostet versjon. Men hadde håpet å høre om noen kanskje hadde en.
 13. Bamse2m

  1911-tråden

  Noen her som her erfaringer rundt STI Trojan og Sentry i 45acp??
 14. Jeg få slenge inn ett spm her, siden jeg ikke har fått respons på min tråd om dette våpenet. viewtopic.php?f=15&t=95477 Jeg skal ha en 1911 i 45ACP jeg da. Har mest lyst på en Les Baer, men disse er håpløse og få tak i. Så er inne på en STI Trojan eller meget mulig en STI Sentry. Noen som har litt feedback om disse? Gjerne Sentryen.
×
×
 • Create New...