Jump to content

heyho

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About heyho

  • Birthday 01/20/1987

heyho's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Mener å huske at det er 30cm lengde på røret.
  2. Supert, skal hive meg rundt å få laget noen
  3. BigHorn, Har du mål på finèrplatene du har kappet opp og brukt til kasser? På forhånd, takk
  4. Noen som vet hva denne tilhører? https://www.dropbox.com/sc/br6jiz4t8xjkb1u/sdBtsudzNh" target="_blank
  5. Ok, Pr i dag har jeg kun den beskyttelsen som fulgte med, den går på nå, men må presse den forsiktig på...
  6. hva er grei avstand mellom pipe og kikkert? Har et par mm med leupold high ringer, std. Er dette greit eller bør jeg ha super-high?
  7. Vi har en 6 mnd gammel Samojedtispe. Jeg har så smått begynt med jakt og fangst, og lurer i den forbindelse på om det er noen som har erfaring med å trene hunder som ikke er avlet på jaktinstinkt til ulike typer jakt. Jeg ser ikke for meg at hunden evt skulle kunne ta stand for fugler eller drive los på hare/rev, men lurer på om det faktisk er mulig å få hun til å kunne være med på jakt, og fungere som en "støkker/sporer" der hun ikke løper etter fuglen/haren.... Mulig jeg er helt på bærtur her og at dette bare er ønsketenkning, men må nesten høre hva dere tenker
  8. Hmm.. Ja, det er egentlig det jeg og syns.. men det var liksom ikke helt det jeg hadde håpet på hehe
  9. Hei. Fikk mitt første bilde fra videokameraet i dag, men har problemer med å bestemme hvilket dyr som lurer rundt. Er det en katt som har forvillet seg opp i skogen, eller er det Mikkel? http://db.tt/0xBNMPRT Ser en skikkelse i høyre hjørne.
  10. Har hengt opp viltkamera kjøpt fra netthandelen på åte uten suksess. Ser at det har vært noe å forsynt seg av åte uten at kameraet har tatt bilder. Når jeg derimot gikk for å sjekke åtet tok det jaggu bilder av meg. Derimot sendte det ikke mms, noe det gjorde da jeg testet det før montering...
  11. Hei, Har lest mange forskjellige tråder på forumet her om rifle "pakker", og ser at det er omtrent like mange meninger som det er medlemmer. Ser forøvrig etter min første rifle som hovedsaklig skal brukes til hjortejakt og lokk/åtejakt på rev. Når det gjelder budsjett har jeg satt en makspris på 12k, skulle helst sett 10k, for rifle og kikkertsikte. Jeg har foreløpig sett meg ut Marlin XS7 til ca 4, 5k sammen med en diavari 3-10x50 m/lys. Har også vært inne på diavari uten lys, samt meopta meostar r1 3-10x50. Noen som har noen innspill her?
  12. heyho

    Merker i låskasse?

    Har vært innom butikken jeg kjøpte haglen i, Våpen Soilen i Bergen. Han som var i butikken mente disse merkene var helt normalt, siden det er ejektor på haglen, og da måtte nødvendigvis hylsene "presses" inn i pipen. Hva tenker dere om dette?
  13. heyho

    Merker i låskasse?

    Hehe.. Skal gjøre et forsøk
×
×
  • Create New...