Jump to content

Lasse.B

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lasse.B's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. fikk nytt magasin av leverandøren og virker som det funker som det skal:) Mulig jeg fikk ett mandags magasin;)
  2. Ja det kan nok tenkes, testa med 30-06 og virket som den gikk glattere i magasinet. Men 5-skudds magasin med 6,5 funker jo feilfritt, så mistenker dårlige toleranser på 8skudds'n.
  3. Noen andre en meg som har problemer med Sauer sitt 8 skudds magasin til 202? Problemet er at hylsa klyper/kiler seg i magasinet ved lading av første patron, når magasinet er fullt. har hendt med patron nr 2 også men stort sett oppstår bare problemet ved første ladegrep når magasinet har 8 patroner. Hvis jeg lader 6 patroner eller mindre funker det som det skal. Løsningen så langt er bare å være hardhendt ved første ladegrep;) Kalibret er for øvrig 6,5
  4. Er på leit etter en ny stokk til min zkk 602 .375, finner egentlig ikke noe særlig på nett. Noen som har tips?` Helst ikke laminat eller plast. Og er det noen som har linker til steder med informasjon rundt denne rifla? lest så mye rart at jeg blir bare forvirret;) Etter hva jeg kan forstå har jeg en Brno zkk 602 som er lisens produsert av CZ. gir det noe mening? Lasse
  5. Stor puss etter årets jakt, Slik ser altså stue bordet ut;)
  6. Kjøpte også stål skinne hos landrø, den ble det rust flekker på etter en sessong. tung som fy er den å. Byttet til Recknagel alu skinne, funker som snus.
  7. Jeg bruker en alu skinne fra Recknagel, på 202 alu kasse. Kaliber 6,5x55 og med en Victory 3-12-56 oppå. ikke noe problem det, men for sikkerhets skyld har jeg brukt litt 243 locktite under skinna. Hadde stål skinne først men den var tung som fy og rustet;)
  8. Jeg endte opp med Zeiss RF rett før jakta I fjor hvertfall;) veldig fornøyd med den=) 17k på xxl... Tror Swarowski'n er en del dyrere.
  9. Lasse.B

    LOP på KKC-stokk

    Decima er litt mindre ja.
  10. Hehe da har jeg noe å drive med, men hvordan deler man de? Og har du noen gang tatt ut ejektoren og ekstraktoren?
  11. Noen som har demontert sluttstykket på 202 helt, altså alle 13 delene? Hva er trikset for å få delt firing pin og firing pin spring? (Har tatt ut 102 straigth pin) Samme med ejektoren og ekstraktor... 100 Bolt assembly 102 Straight pin 103 Striking pin nut 104 Brazed nipple 105 Firing pin spring 106 Firing pin 107 Ejector pin 108 Ejector pressure spring 109 Clamping sleeve 110 Extractor 111 Pin for extractor spring 112 Bolt 113 Lock
  12. Lasse.B

    Atlas tofot

    mener å huske at jeg kjøpte min hos http://www.vertebrae.no men finner den ikke på siden deres nå...
  13. Du har excel på maskinen? funker ikke med excel reader feks.. Men låner tråden litt til å spørre om noen andre har problemer med og finne riktig ring til sin ammo? På feks lapua scenar 6,5x55 9g feks, der stemmer ikke kulehastigheten i excel programmet. Mulig det kun gjelder den men spør like vel;) Har sendt en Mail til zeiss men fikk aldri noe svar=/
  14. Var hos Landrø og fikk en dæsj med veeldig seig olje til sikringen, nå er det lydløst igjen=) Men når man har løst ett problem dukker det opp ett annet..... måtte skru ut sett skruen som sitter forran avtrekket, den for justering av avtrekk's vekt. Skal ha 1kg på avtrekket, hvordan går man frem for og få til dette? prøve seg frem med avtrekk's lodd eller kan man bruke momment nøkkel på skruen og få den vekta man vil ha? feks 5nm=500g osv. Og til slutt er det nødvendig og sette inn skruen med locktite igjen? så det var rester etter blå locktite der..tipper 243?
  15. Snakka med de nå, er nok som du sier Hansen. Tørr er den ikke for jeg smurte opp alt i går, men Heelt feil viskositet på oljen jeg brukte;) Edit: Lurer på om oljen på slutt stykket har kommet seg ned i avtrekkeren og løst opp det seige fettet/oljen...sånn over tid selfølgelig.
×
×
  • Create New...