Jump to content

sveinhelge

Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sveinhelge's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Lekkert Hva ble total kostnad på den??
  2. he he,tja har funnet et par men er som regel litt langt unna. Har du noen gode tips,utenom Finn og kammeret?
  3. Da har jeg vel fått svar,å begynne å lete Takk!
  4. Hei Er pistol skytter,men vil begynne med baneskyting i skytterlaget. Forelska meg litt i Krag 6,5x55,men andre merker å Caliber er av intresse Pris Max 5-6 tusen.Tenkte å begynne der,så ser jeg hvor det ender. Tar i mot all tips å råd jeg kan få.
  5. Akkurat denne prosedyre følger dem i Danmark ifølge Jørgen hos HunterHouse
  6. Enig i dette,men......hadde kjøper og Selger snakket sammen så hadde det sansynlig ikke hvert noe problem for noen. Selger skulle ha lagt den på en duk,da hadde det ikke hvert noe tema uansett. Uansett flott våpen som trenger en finere koffert å bæres i Grattis!
  7. He he,må bare komentere liiit Syns ikke du har blitt lurt.Når jeg kjøper ting både på nett eller andre steder,så prater jeg med selger. Da er det som regel ingen problem.Hadde du gjort det,hadde han sagt ja eller nei.Kan hende han hadde sagt han vil ha litt ekstra for kofferten.Uansett hadde begge vært fornøyde Så du må nok ta dette på egen kappe
  8. Det svaret til Rausheim,er det dem fleste svarte meg på det samme spørsmålet Jeg valgte å følge flokken,selvom jeg lurte på 36.Hadde noen som var misfornøyd med for mye Messing i ramma,ble skranglete etter noen hundre skudd.Greit å få erfaringer fra brukere,men til sist er det vel det du er komfortabel med å liker som teller. Så mitt valg ble 1858 Rem i cal 44
  9. Som trådstarter så vurderer jeg også brukt Match Hvem er Importør i Norge? Tenker da på reserve deler om noe skulle svikte.
  10. Forslag til første gangs rifle Krag-Jørgensen i 6,5 med diopter.Den har alt du trenger +rimelig i innkjøp
  11. Regner med at du kommer med en tilbake melding etter prøveskyting Vurderer sterkt en Ruger jeg også.
  12. Hei Er du fornøyd med den eller?? Vurderer en slik selv
  13. Da har jeg fått en super service fra HH i Danmark. Takk for svar,Remington 1858 Army i cal 44 snart på vei over til Norge.
  14. Da er mail motatt fra Jørgen hos HH. Svart på alle spørsmål jeg sendte.Da er avgjørelsen tatt å Remington Army 1858 cal 44 snart på vei over til Norge Takk for alle svar,så langt.
×
×
  • Create New...