Jump to content

Kjeterik

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kjeterik

  1. Takk for tips og svar:-) Jeg fikk prøvd litt mere med elektronikkrens å da funket det greit. Tror jeg kommer til å innvistere i en alu trakt etterhvært, ser at midway har en slik til nesten 300kr... Har bestilt et armband med en jordingsklype på ebay for å se hvordan den funker. Noen som har vært borti det?
  2. Har nå prøvd elektronikkrens å det hjelp litt men fortsatt ikke helt som jeg vil ha det. Jeg synes det var rart at det kom sånn plutselig en dag jeg skulle lade. Før var det av og til at det hang et kruttkorn i trakta å da vår det bare å riste litt på den så datt den ned. Har en kruttskål i messing som det er ingenting i veien med så kanskje man bør få tak i en trakt i samme materialet hvis det finnes?
  3. Sliter med statisk elektrisitet i plasttrakta fra rcbs. Har prøvd å vaske den i salo, rødsprit og skyllemiddel. Skyllemiddel er det som funket best en liten stund men etter 10-15 hylser så var det samme greia igjen. Kan kruttet bli statisk elektrisk sånn at det ikke hjelper hva man gjør? Da jeg bynte tidligere i sommer å lade så var jeg ikke plaget men det kom plutselig for noen dager siden.
  4. Noen som har vært borti denne? http://www.midwayusa.com/product/689653/rcbs-powder-trickler-system-and-advanced-powder-measure-stand Den har fått en del negative tilbakemeldinger pga at kruttet spruter når det treffer kruttskåla men det må det jo gå ann å få gjort noe med.
  5. Da er lee universal depriming die bestilt:-) Takk for hjelpen:-)
  6. Finnes det en universaldie som bare tar ut tennhettene og ikke presser hylsene? Tenker da på 6,5x55 og 223.
  7. Da skal jeg bestille meg en sånn. Gradfjerner fulgte med i ladesettet da jeg kjøpte det. Regnet med at den minidreiebenken hadde blitt litt tungvint å bruke...
  8. Takker for svar:-) Så hvis jeg kjøper dette med pilot og holder i hvert kaliber så har jeg det jeg trenger?
  9. Er det noen som kan hjelpe meg med hva jeg trenger for å trimme hylsene mine i 6,5x55 og 223 med skrumaskinen. Har sett igjennom div. Deler på midway å finner ikke helt ut hva jeg skal ha. Jeg har lest at det finnes en "pilotpinne" som automatisk justerer lengden på hylsen og det hadde jo vert bra å ha:-)
  10. Er det noen som vet om man kan bygge om magasinet fra et "vippemagasin" til et vanlig løst magasin?
  11. Jeg finner bare butler creek og bx 25 hær i landet. hørte med oscar mike om bx 25 men de hadde ikke inne. Er Tactical innovations å få tak i hær?
  12. Ser når jeg prøver å bestille at jeg må fylle ut skjema til dem om at det skal være til militært bruk el. Er det noe vits å prøve å bestille mtp disse lovene?
  13. Det er vel ingen som selger disse magasinene i norge? noen som vet hva frakten kommer på når man bestiller hos Brownells?
  14. Vet du om de magasinene kan lades med en butler creek loader?
  15. Da jeg ringte forhandler for å klage på magasinet og samtidig høre om de hadde bx25 magasin, fikk jeg beskjed om at det var butler creek som laget de magasinene også. Bx25 er vel litt bedre siden de kan deles for rengjøring? Hvordan er reglene for å kjøpe de fra utlandet?
  16. Ok. Får prøve de da. Prøvde å lade det orginale 10 skuddsmagasinet med bc loadern men det gikk ikke.
  17. http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/trom ... 1.10839581
  18. Jeg har også steel lips. Noen ganger blir bolten stående åpen fordi patronen ikke kommer helt opp i fremkant i magasinet. Når jeg stikker inn det orginale magasinet så funker alt som det skal.
  19. Har akkurat kjøpt et butler creek magasin til min ruger 10/22 tactical. Var å prøvde det i ettermiddag å resultatet var elendig... Etter klikk og dobbelmating på de første 10-15 skuddene i magasinet så går de siste skuddene bedre vist man ikke skyter så veldig fort... Spørsmålet mitt er om det er vits å kjøpe ruger sine egene bx 25 magasin? Har lest at de skal være bedre. Kan bx25 lades med en butler creek mag loader?
  20. Da har jeg motatt en brukt a-tec maxim demper med 1/2x28unf gjenge:-) Noen som har tips til spray eller etc. til rengjøring? La merke til at det var flere løse moduler, noen satt helt fast og noen var løse. Må vel bare bruke et par oljefiltertenger å skru disse ifra hværandre.
  21. Ja d var det en våpenbutikk jeg pratet med også trodde. Er det noen merkbar forskjell på en a-tec i forhold til en billigere demper? Er ny i gamet så er takknemlig for alle synspunkter.
  22. Hei Har en Browning a-bolt i .223 Er det noen som vet hvilken gjenger det er på den? Er det noen som kan annbefale en demper til den?
  23. Kansje det er lurt å ha litt olje på delene som skal gå bakover og veksle inn ny patron? D skjedde faktisk oftere i går da jeg var på leirduebanen en tidligere. Sluttstykket gikk ikke helt bak etter skyting men patronen ble kastet ut. Den ble liksom stående 3 cm fra å være helt bak.
  24. Har en benelli m2 halvauto og er fornøyd med denne. Nå er dette min første hagle så jeg har lite å sammenligne med. Opplever at den av og til sliter med å veksle leirdueammo siden den er så svak, men med jaktammo tror jeg det aldri vil bli noe problem.
  25. Er det noen som kan annbefale e grei kikkert til både skummringsjakt etter rev og rypejakt? Tenkte på en pris rundt 2-2500kr. Den bør helst ikke være så alt for stor i og med at den skal brukes til rypejakt.
×
×
  • Create New...