Jump to content

minolta79

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by minolta79

  1. http://kundeavis.xxl.no/nor/live/Dm275/" target="_blank" target="_blank Se side 23. Tilbud XXL NAF i Oslo: Kjøp Zeiss V8 (25489,-) og få en Heym SR30 for 1,- !! Max 8 stk.
  2. Svensk bok om behandling av viltet etter fall http://issuu.com/jagarnas/docs/ny_bok_utdrag_passa_fla_stycka_lr Noen som vet om den finnes/kommer på norsk? Boka blir nok kjøpt uansett, men foretrekker momderspråket
  3. Hei, nybegynner med ett par spørsmål... Noen som har ev link til bilde av de forskjellige dyra? Har aldri jaktet rein før, men frister å søke. Er det enkelt å se forskjell på kalv, simle, ungdyr for en som er nybegynner? Hvor mye kjøtt er det på de? Blir det veldig lite på en kalv, eller får man steiker og biffer nok til ett par middager? Om jeg skulle få kort og få felt, ser jeg fort for meg at jeg blir alene med oppgaven på fjellet, er det grei skurring å frakte ei simle ned fra fjellet alene? Hva skjer om jeg feller feil dyr? F.eks 55kg når kortet sier dyr under 50 kg?
  4. Titter litt på kartet for å planlegge småviltjakt på nytt terreng. Hvordane er det med dyreliv langs kraftlinjer/gater? Er jo lettere å komme seg frem og man unngår til en viss grad turgåere. Er det f.eks fugl her, eller går den lenger inn skogen rundt? Ja, jeg er veldig klar over konsekvensen ved å skade en linje, tenker ikke å skyte i hytt og pine her, men heller komme et stykke inn og lære terrenget å kjenne.
  5. Dette er vel et røverkjøp http://www.xxl.no/Root/Jakt/Jaktutstyr/Skyting/Storvilt/Kombi-og-drilling/baikal-IZH-94-Taiga-12-76--223Rem-/p/1049580_1_Style Ny kombi til under 1400,-
×
×
  • Create New...