Jump to content

nasse

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nasse

  1. Har ikke erfaring med CENS, men jeg kjøpte meg tidligere i år et par med Soundscope gjennom NJFF sitt samarbeid med Starkey for 3990,- og er veldig fornøyd.
  2. Formstøpte hørselsvern får man jo for ca 1500kr, da er det enda 1500kr opp til Cens. Jeg mener at for langtidsbruk så er harde skall og foretrekke. Det er vel bare å se på alle høreappartene som brukes hele dagene, der er alle i samme type materiale som Soundscope.
  3. Jeg har kjøpt Soundscope og er veldig fornøyd med produktet og service fra Starkey. Jeg har tidligere hatt formstøpte silikonpropper i ørene, men blir svett i ørene etter noen timers bruk. Det harde materielle som starkey bruker er mye mer behagelig. Ivertfall for meg.
  4. Jeg ville tenkt meg om to ganger før jeg kjøpte produkter av en leverandør som tidligere har solgt produkter som ikke er godkjente for salg. Hørselslaben fikk vel heller aldri godkjenning for "Resound Jeger" og måtte finne ny produsent/elektronikk til nytt produkt "Jegern'n". Det vil jo egentlig si at Resound Jeger som har blitt solgt i flere år ikke er garantert å beskytte hørselen.
  5. Det ser ut som NJFF har inngått samarbeid med Starkey på deres SoundScope og SoundGear, link: https://www.facebook.com/StarkeyNorway
  6. Har også sett litt på SoundGear og vurderer de. Hva er ditt inntrykk etter bruk første helga jamez?
  7. Slik det ser ut har jo Hørselslaben solgt Resound jeger i flere år uten å ha papirene i orden?? Stiller meg tvilende til hele NJFF som har promotert et produkt som ikke er godkjent for salg på markedet.
  8. Dersom de ikke tilfredsstiller arbeidstilsynets krav så er det jo fordi produktet ikke fungerer slik det skal for å nettopp passe på hørselen din. Forskjellige direktiv, regler og lover er ikke bare til pynt, i mange sammenhenger har de en nyttig funksjon som her å passe på at hørselen blir beskyttet. Dersom de ikke tilfredsstiller kravene kan man jo ikke vite at man ikke får hørselsskader?
  9. Det ser ut som Resound Jeger har blitt solgt uten de nødvendige godkjenningene som trengs for salg av aktive hørselsvern, se disse sakene: http://www.oep.no/search/result.html?se ... +journaler Der kan man også be om innsyn i sakene mellom arbeidstilsynet og hørselslaben, der fremgår det at Resound Jeger ikke tilfredsstiller gjeldene forskrifter for aktivt hørselvern og er derfor trukket fra markedet inntil en slik godkjenning foreligger. Som jeg kan se har aldri Resound jeger hatt denne godkjenningen. De andre leverandørene ser ut til å ha papirene i orden såvidt jeg kan se. Litt merkelig at NJFF har et samarbeid med en leverandør som ikke har alle papirene i orden?
×
×
  • Create New...