Jump to content

relc

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

relc's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hei Ønsker litt innspill fra PCC skytere hvilken deler brukes i AR-15/PCC rifle. Skal handle AR lower og 9 mm løp, har stripped upper og bolt carrier i 9 mm. Hva mer trengs og hva fungerer best?
  2. Takk, løse choker ja. Sjekker hva som er montert nå.
  3. Hei Kjøpt litt eldre O/U hagle Spansk produsert (type Eibar). Trolig 90-talls, i god stand. Tiltenkt hovedsakelig leirduer, litt små jakt. Ang. choke og boring, hva anbefalles i boring til litt eldre hagler og stålskudd?
  4. Børsemaker fra skittfiske har fikset, kjempeservice
  5. Har avtalt med skittfiske sin børsemaker til onsdag, tar det derfra igjen. Håper han kan fikse det.
  6. Har forsøkt det og Slammo. Kolbe begynte å gå i stykker, så det var ingen quick fix dessverre.
  7. Riktig. Løp må nok demonteres for å løse problemet trolig nok. Det er litt utenfor min komfortsone.
  8. Hører med han børsemaker først før ting går i stykker. Kan også ta det med i bagasje neste gang jeg reiser til Nederland.
  9. Veldig lite. Ikke nok å få den ut. Har avtalt med børsemaker til uka. Håper han finnner ut av det. Kjedelig greie.
  10. Pipa står i ja. Må få tak i en børsemaker, undersøker litt til uka, best å slippe å sende til Nederland, men usikker om Norske børsemakere er godt nok kjent med AR modellen.
  11. Takk for svar, litt usikker om pvas fortsatt har børsemaker men kan ringe litt rund.
  12. Overhodet ikke dumt spørsmål, upper er preparert med side charging handle i Nederland som har fått seg ett trykk ettersom en tom hylse har kilt seg fast i kammeret. (Aldri mer sub ammo i AR til meg). Bolt sitter fortsatt dunnfast, hva jeg prøver, så om du vet om en børsemaker som kan AR i norge tas tips gjerne imot med takk.
  13. Kan høre med min børsemaker om Nederlandske regler mtp import. Godt mulig det blir mest krull med Nederlandsk tollkontor.
  14. Hei Trenger å sende en upper til min LR-308 til børsemaker i Nederland mtp reparasjon. Hva slags papirer/søknader må jeg tenke på i forhold til forsendelse? Skal ha den i retur selvsagt. Takk for svar.
  15. Hei Trenger å sende en upper til min LR-308 til børsemaker i Nederland mtp reparasjon. Hva slags papirer/søknader må jeg tenke på i forhold til forsendelse? Skal ha den i retur selvsagt. Takk for svar.
×
×
  • Create New...