Jump to content

Defenderola

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Defenderola's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei, Er det SA eller LA kasse du har? Og hvilket magasin benytter du? Magpul?
  2. Nææ.... Nå må du gi deg. Min funker som fly. Aldri hatt ett eneste problem med at hagla mi ikke tygger leirue ammo. Kompisen din får smelle av noen 50 gr, så løser det meste seg...
  3. Hei! Har nettopp vært igjennom innkjøp av ny halge med alt som følger med det. Jeg jakter også gjess og duer, men også rype og skogsfugl. Etter litt frem og tilbake falt jeg ned på Benelli Super Vinci, 12/89 med 65 cm pipe. Hadde i utgangspunktet tenkt meg 12/76, men ettersom jeg fikk bra pris på 12/89 mod, så klinte jeg til og har ikke angret ett sekund. Tok hagla rett ut av kofferten, satte den sammen, ladet opp med leirdue ammo(24gr) og klemte til. Hagle fungerte fra første smell og "tygger" alt av ammo. God ballanse og passer meg kjempebra. Mange sier Vinci modellen er stygg som nøkken, men jeg mener den er mer stygg-pen. Røff sak som aldri klikker. Så nå gleder jeg med til 10 august for div gåse jakt, og da er det godt med stoooort kammer som spiser ammo med myyye krutt Lykke til videre med letingen..
  4. Hei! Har spørsmål om choker og håper dere Kammer-gutter kan hjelpe meg. Har ei Benelli M2 hagle hvor jeg har klart å surret vekk to av chokene. Kikka litt rundt og kom over noen meget pent brukte Beretta Victory Choker til en billig penge. Så da kommer 10.000-kroners-spørsmålet, vil disse chokene passe på min M2? Videre har jeg kikket litt rundt ang disse Victory chokene og kommer over denne oversikten på Bevern Sport: Ekstra Full - Bronsje 1/1 - Sølv Light full - Grå 3/4 - Svart 1/2 - Grønn Light modify - Oransje 1/4 - Gul Cylinder - Blå Skeet - Lilla Slik jeg leser denne oppstillingen, så starter man i bunnen med den choken som er mest åpen for så at de ovenfor blir trangere å trangere. Men da lurer jeg, er det mulig å få noe som er mer åpent enn en cylinder? Slik jeg tolker dette, så er Skeet ennå mer åpent. Kan det virkelig stemme? På forhånd takk.
×
×
  • Create New...