Jump to content

nettulven

Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

nettulven's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har ett Scoutguard som ikke vil samarbeide lengre. Jeg har tidligere brukt Telia kontant kort i det, men har byttet til ice.net på alle mine kamera. Jeg har lagt inn de innstillingene som jeg har på mine 880 kamera, de funker fint med ice.net. Men på 550 så kommer ikke dekningstrekene engang. Andre som opplever det samme? Er ice ett av de abb som ikke funker på 550? Jeg skal bytte tilbake til Telia og legge inn de innstillinger som jeg brukte der å se om det da vil fungere for å utelukke at det er noe galt med selve kamera. Men ikke kommet så langt i prosessen enda Og det gjorde jeg, og N Com vises i displayet Vil det da si at ice.net funker ikke på SG550 - 8M?? Jeg har prøvd å bruke denne BGtools, men vet ikke hva dette "superSIM", og "passord" er for noe.
  2. Jeg har ett SG880MK-14mHD kamera som ikke vil helt samarbeide. Jeg har prøvd med ice.net abb, men det fungere dårlig. Jeg fikk ingen bilder fra kamera, uten at jeg sendte sms med kommando om å sende ett bilde. Dette fungerte en gang, og ikke mer derfra. Så satte jeg inn ett simkort fra NetCom / Telia ( det står Netcom i displayet) Kamera sender fremdeles ikke bilder uten en kommando på sms om å sende. Her fungerer også litt andre sms kommandoer. Men det gjorde det ikke på ice.net. Men kamera har enda ikke sendt bilde på "vanlig" måte. Jeg sliter også litt med denne BGTools appen. Der er det spørsmål om Super sim? Hva er det? Er det noe som har ei oversikt over hvordan en legger til kamera på BGTools?
  3. Jeg har noen Hornady XTP 38CAL 140gr kuler. Planen er å bruke de i 357 hylser, men med 38 ladninger. De skal brukes i rifle. er det noen som har ladedata på dette? Finnes det? Jeg regner med at jeg må evt ha tregt krutt? Noen forslag?
  4. det har kommet noe nye rutiner i det siste, har jeg hørt rykter om.. At vi betaler gebyret etter at søknaden er behandla, og innen 2 uker. Men da er det litt rart at du betalte på forhånd.. Eller at du har "fallt mellom to stoler" i det rutinene ble endra.
  5. Er det dette du mener? https://www.dropbox.com/s/tc6eqgs7uy0p2 ... .22.24.png Jeg kan ikke se at det her er klart og tydelig... annet enn at det det står halvauto i samme setning som pumpehagle.. Men en vakker dag, så finner jeg vel ut av det
  6. Jeg har ikke fått tak i våpenkontoret i dag, men jeg har snakket med ett par forhandlere. Den ene sier jeg må ha spesifisert på søknaden hva jeg skal kjøpe, mens den andre sier at pumpehagle kommer under halvauto.. Så når det da står enkeltskudds på min søknad, så må den endres. Jeg har funnet en mail fra våpenkontoret hvor det skrives at "Når det skrives enkeltskuddshagle e det snakk om mekanismen på våpenet, altså ikkje halvautomatisk hagle." Men hvis pumpehagle kommer under gruppen halvauto, da skjønner jeg at søknaden må endres, eller at jeg må til med en ny.
  7. Ja, halvauto er grei, men jeg håper på at det ikke gjelder for pumpe Jeg skal ringe våpenkontoret så snart det åpner.
  8. Jeg har ett lite spørsmål ang min søknad på hagle. Jeg har en godkjent søknad på ei over/under halge, men jeg kunne tenkt meg ei pumpe hagle først. Har det noe å si om det står o/u på min søknad? Kan jeg kjøpe ei pumpe hagle med min søkand som det står o/u på? Eller må jeg til med en ny søknad. Jeg kan selvfølgelig snakke med våpenkontoret i morgen, men hvis det er noen som vet om jeg slipper så er det best
  9. Jeg har søkt litt forskjellige steder, men finner ikke noe lade data til Nosler Ballistic Tip 6.5mm Jeg fant noe som kunne være det samme i Vihtavuori sine tabeller, men er litt usikker. https://www.dropbox.com/s/vhl3aq8m0c6qb ... .32.51.png" target="_blank Derfor tenkte jeg å spørre dere som har disse kulene fra før, eller noen som har en link til tabeller. Jeg har n140 Vihtavuori krutt. Det kan hende jeg må ha n150, eller n160 til denne kula, men hadde håpet å holde meg til en type krutt.
  10. Er det noe hold i det som skrives her : http://www.foreldreportalen.no/forum/sh ... php?t=5318 Ser det er 2 år siden det er skrevet noe sist...
  11. Beklager, jeg tenkte å legge ved linken det er denne jeg mener : http://www.xxl.no/Root/Jakt/Jaktutstyr/ ... jakttilbehør/mackenzie-Jakttårn-12-fot-frittstående/p/1080244_1_Style den er frittstående, men jeg ser for meg at jeg med mine 125kg, (det meste i biceps..he he ), vil kanskje slite litt i en sånn? De har med vegger, eller uten, vist nok. Men jeg har ikke sett en enda, derfor lurte jeg på om dette er noe å satse på.. falle ned / ikke falle ned… osv
×
×
  • Create New...