Jump to content

norbaggen

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

norbaggen's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Det ante meg Da får’n besøke slekta på landet og låne et jorde.
  2. Det skulle jeg også gjerne hatt! Har akkurat samme ønske/ambisjon - surre litt rundt, lære sakte. Kanskje til og med henge opp noe gråpapp og bruke en dag på å teste ammo og choker til hagla! Har lite tid kveld/helg, men mange timer innimellom i arbeidstia/uka. Håper det blir sånt kurs snart!
  3. Dette ble jo en knallbra tråd! Mye artig å lese. Kanskje jeg må la tvilen komme kompisen til gode... Men - jeg føler for å snarest få hengt meg på noen som kan faget, så jeg får punktert en gong på 1500m, bare for å stoppe skrytet på’n
  4. En av elementene i historien er at han aldri har trent langhold, annet enn hva man nå går gjennom på rekruttskolen... Siste fråga: har man rell mulighet til å sette opp en vannmelon og deretter legge seg på 1200m, uten at noen omkring en ringer noen med striper og stjerner på jakka?
  5. Syntes bare «vannmelon» og «1200+ meter» hørtes litt fargerikt ut. Hva slags 12.7-børser hadde man oppi der for 20-30 år siden?
  6. En bekjent fortalte forleden dag at han, i militærtjeneste ved Pasvikelva hadde plassert en 12.7-kule i en vannmelon, på godt over 1200m hold. Kan dette stemme? Vedkommende holder sjelden sitt lys under en skjeppe, men har aldri nevnt denne historien før, og det er 15 år siden han var ferdig som befal i militæret. Jeg vet man kan skyte langt med 12.7 og annet, men er det noe man leker med på grensa til Russland?
  7. Hei, kammerfolk. Jeg søker noen som er aktive i Nidaros Skytterlag. Har kjøpt meg Tikka T3, har meldt meg inn, har lyst til å trene på å skyte både kort og langt. Om det er folk her på forumet som skal opp på banen og ikke har noe imot at jeg henger med, så send gjerne en PM! Er voksen og ansvarlig og har skutt litt fra før.
  8. Veidmann fra Jaktdepotet ser helt perfekt ut i butikken, og føles veldig bra å ha på. Men i snølandskap er du synlig på 400m hold, fordi du er BLÅ. Materialet i dressen reflekterer mye mer fra det blå spekteret enn fra andre farger, og blått lys er det nok av om vinteren. Så dressen er blå. Ser bra ut i butikken (les: hvit), for der er det gjerne varm fargetemperatur, men tvært du er ute i snøen, vil tiur´n se en blåflekk. Skal prøve å farge, bleke og ødelegge den, for å se om jeg får materialet til å reflektere litt mer fullspektret.
×
×
  • Create New...