Jump to content

kentolejohansen

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kentolejohansen

  1. Jeg har prøvd en del forskjellige drivjaktsikter, og landet trygt i havn på Swaro z6i. Pris, tilgivelig eyebox, minimalisme og lav vekt var kriteriene mine. Hadde det ikke vært for dorulleffekt fra nye kahles helia, ville den også ha vært en "stayer" på elgrifla. Den hadde en veldig god eyebox. Har også prøvd Zeiss V6 og HT 1.1-4x24, som slettes ikke er noe dårlige valg heller. Setter sistnevnte HT over V6 på eyebox. Prøvde V8 (36mm) en sesong. Syntes kikkerten ble stor, tung og klumpete, samt jævlig stiv pris, i forhold til hva man egentlig betaler for. Men skal man virkelig ha tilgivelig eyebox kan det være lurt å sjekke ut 36mm mellomrør på enten Zeiss eller Blaser.
  2. Etter å ha utslitt et avtrekk skriker behovet nå etter et helt nytt. Jeg søker på nett og går innom butikker, men sorten finnes ikke. Leverandørene tar trolig ikke inn flere. Er kjent med at Brownells har avtrekk til 5000kr, men det synes jeg er for dyrt. Er det noen andre i samme "skvis", eller noen med tips og råd om hvem som kunne hatt sorten liggende?
  3. Kjøpte en 870 i fjor av en her inne. Jeg har pimpet den på alle måter, så om snuten ser den kan jeg vinke farvel til den med en gang. Jeg måtte justere utkasteren noe, siden runkinga ikke ville kaste patronene skikkelig. Men etter det så er den gulle go! Dette innlegget ble først fjernet, men ettersom Kentolejohansen var uenig i modereringen legges det nå tilbake. Hans ulovlig modifisering av sitt jaktvåpen er noe han selv får stå inne for. Vi modererer vekk innlegg vi føler kan gi feilaktig inntrykk av jegere/skyttere og være skadelig for vårt omdømme. Men velger i dette tilfellet å gjøre ett unntak. Ber om at min kommentar ikke diskuteres i fare for å ødelegge tråden. Mvh M.K.
  4. Hei, jeg kjøpte også via jetcarrier! Var veldig enkelt og det gikk veldig raskt! Tror det havnet på ca 1000kr totalt.
  5. Jeg kjøpte en Mini 14 for noen år siden. Kjempe gøy å skyte med! Jeg har varmintløp, sparta promag, tofot og acustrut! Skyter enkelt rev på 200 meter! Kjøp en, prøv det!
  6. Den stokken du har nermest mot kamera sniffer jeg også veldig mye på! Jeg er faktisk ferdigsniffet, så skal bestille den fra USA tenkte jeg. Greia er at jeg har ikke kjøpt en Remington 700 enda. Hva anbefaler du å gjøre? Kjøpe tactical, eller vanlig SPS, for så å bytte løp? Hva gjorde du! Nydelig børse du har der!
  7. Ah, var noe rart med den! Har sett annonsene lenge, så man må nesten ta kontakt med dem! Uansett så er det best å høre med sin lokale forhandler! Jeg liker iallefall å grafse på sakene før jeg kjøper dem!
  8. http://www.jaktdepotet.no/articles/?art ... 03&root=94" target="_blank
  9. Kunne ikke ha vært mer enig!
  10. Om du skal kjøpe hagle, så styr for all del unna XXL`s weatherby! Som vi sier i trøndelag; BÆRRE MAINNSHIT
  11. Hjort? 3006, Howa 1500! Samme prisklasse, bare mer for pengene! Lykke til!
  12. Er det noen av oss her inne uten bakgrunn fra FSK/MJK som kaller seg operatører? DET er faen så harry det! Kan kun være 2 grupper som sier slikt; tenåringer som tror de skal bli fallskjermjegere og gamere! Jo, og noen 50 åringer som fortsatt tror de er elitesoldater etter førstegangstjenesten i garden. Haha, også har vi jo alle HV soldatene våre da! Fyfyfyfyfy
  13. Vi skal snart til syden, så vi skal ha hunden vår på kennel i sommer. Noen som har tips for og i mot kenneler i nord-trøndelags området, hvor Namsos er "sentrum"?
  14. Jeg har en Beretta Urika 391 halvauto. Anbefaler den på det sterkeste. Veldig lett børse, veldig god å driftsikker. Pluss at den er nydelig å se på. Du får en koffert på kjøpet med 5 choker. God balanse! Det sto mellom Urikaen og Franchi fast for noen år siden for min del. Haglene er veldig like, men etter min mening så er berettas sluttstykkehode mye sterkere. Hører ofte at disse "slarkete" hodene på både franchi og benelli går i stykker og må skiftes. Så jeg vil anbefale Beretta!
  15. Forsvarets camelback på magen, tett mot ull/netting fungerer svært fint! Hell lunket vann i flaska slik at du slipper å varme det opp med egen kroppsvarme. Fungerer svært fint!
  16. På 200 meter, så er nokk dette godt nokk til gull, for en mini 14! Hva annet brukte du? Accu-strut, demper?
  17. Er det noen som vet hvor man kan få tak i et nytt eller brukt? Skal jammen ikke være enkelt!
  18. Har en Mini 14 som har et jernsikte, type AG3 foran. Dette ønsker jeg å fjerne. Noen som vet hvordan man gjør det? Kent
  19. Jeg blir så forbanna.... Har nesten lyst til å grine. Jeg har 3 våpen, alle halvauto! Hvor stor er sannsyneligheten for at dette gjennomføres og hvordan vill det bli gjennomført?
  20. Det kommer litt ann på temp i lufta, men det er fullt mulig å sove i en. En hatløsning er det jo, for kondensen blir et helvette. Jeg ville ha droppet underlaget, kjøpt en veldig liten og hendig sovepose for å ligge på jervenduken (altså, jerven som underlag og reserve varmepose) med. Er det kaldt i lufta så kler man seg i ull mot kropp og en lue. Forsvarets balaclava er veldig flott! Blir dette også for kaldt, så er det jo bare å legge seg i jerven med posen. Gjør deg noen erfaringer! Men ville aldri ha dratt uten jerven!
×
×
  • Create New...