Jump to content

Falch

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Falch

  1. Hei! Jeg går rett på sak! Jeg vurderer å kjøpe denne; https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=94943304 Men hvis jeg kjøper denne, ønsker jeg å bytte løp slik at jeg kan jakte i utlandet og jeg ønsker å montere magasin. Jeg har funnet både løp og magasin, men magasinene jeg ser på kommer i både long action og short action, hvordan vet jeg hva denne børsa er? Her er en link til magasinet. https://www.midwayusa.com/product/350100/wyatts-outdoors-trigger-guard-and-detachable-magazine-assembly-remington-700-bdl-short-action-308-winchester-5-round-aluminu
  2. Takk skal du ha! I rettledningen står det at ved søknad om pumphagle må det ALLTID fylles ut fabrikkmerke og pipelengede også. Korrekt kaliberbetegnelse er vel da 12 regner jeg med. Det er en mossberg 500a.
  3. Hei! Jeg er i en prosess der jeg vil kjøpe et våpen av en selger på FINN.no, og har noen spørsmål: Skal han jeg kjøper våpenet av fylle ut feltene under "påtegning av selgeren" ? eller holder det med våpen art/kaliber/pipelengde/fabrikkmerke/modellbetegnelse og nummer? Det er jo et felt under "påtegning av selgeren" som inneholder selgers våpenkort nummer.. Jeg har ikke søkt om våpen før og lurer derfor på om gebyret som jeg må betale 1/1 845kr blir refundert om søknaden ikke blir innvilget? (jeg regner ikke med det..) Takk for hjelpen!
×
×
  • Create New...