Jump to content

GLM

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GLM

  1. GLM

    Swarovski z8i

    Ja, det er en Z8 1-8 og det er retikkel 4I eller hva det heter, og det er en Zeiss 1,1-8 V8.
  2. GLM

    Swarovski z8i

    Hei Jeg har hatt 2 stk. Z6i og 1 stk. Z8i, har nå kun Zeiss V8 kikkerter, når det gjelder øyeplassering er jeg ikke i tvil om hvilken av disse som er mest brukervennlig, det er V8, V8`n er mye enkelere og rasakere og montere etter mitt skjønn. Her er et bilde jeg har tatt hvor kikkertene ligger like langt fra kameraet og med samme vinkel og begge står selvsagt på minste forstørring.
  3. GLM

    Swarovski z8i

    Går jo ikke å slette egne inlegg her... Det å laste opp et bilde må man jo ha it utdannelse for å få til.
  4. GLM

    Swarovski z8i

    Har hatt 2 stk Z6i og 1 stk. Z8i. Har nå konvertert og byttet ut alle mine Swarokikkerter til fordel for Zeiss V8 pga øyeplasseringen ikke er så følsom. Var ikke så stort problem på Z6i men har nå testet V8 og er kjempe fornøyd på alle måter. Når det gjelder skarphet osv er begge så bra at mitt øye klarer ikke å skille dem. Synes også lyset på V8 er skarpere og mindere. Pluss ASV'n på Zeiss er myyye lettere i bruk en BT' til swaro.
  5. GLM

    Norrøna

    Hei Har til reinsjakta gått til inkjøp av ny Norrøna recon sekk og Norrøna dovre dri3. Etter første helg på fjellet ble det slitt hull i innerstoffet på jakka(har ikke hatt kniv i belte) Norrøna reklamerer med at dette er en meget slitesterk dress som er vanntett på sine hjemmesider. I går regnet det av og på og jeg ble selvsagt våt. Sekken på sin side er god i bruk, den har leddet hoftebelte som gjør den svert god å gå med, problemet er når mutteren til hoftebelte løsner og detter av i fjellet har du et problem. Dette skjedde med min og en kompis sin sekk.
  6. GLM

    Browning maxus

    Da ble det en Maxus "strå" camo utgaven. Gleder meg til Onsdag hor vi skal ut og teste nye fantomet, skal prøve div ammo på pappskiver og telefonkataloger. Så får vi se hva som går best. Neste nå er vel bare å bestille mec 9000 ladepresse slik at vi får litt masseproduksjon på ammo
  7. Jævlig bra Jakt og friluft har en remington brukt. Finn kode 34308425
  8. GLM

    Browning maxus

    Hei Det står mellom maxus og m2. Tror jeg har landet på maxus. Noen erfaringer?
×
×
  • Create New...