Jump to content

GLM

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. GLM

  Swarovski z8i

  Ja, det er en Z8 1-8 og det er retikkel 4I eller hva det heter, og det er en Zeiss 1,1-8 V8.
 2. GLM

  Swarovski z8i

  Hei Jeg har hatt 2 stk. Z6i og 1 stk. Z8i, har nå kun Zeiss V8 kikkerter, når det gjelder øyeplassering er jeg ikke i tvil om hvilken av disse som er mest brukervennlig, det er V8, V8`n er mye enkelere og rasakere og montere etter mitt skjønn. Her er et bilde jeg har tatt hvor kikkertene ligger like langt fra kameraet og med samme vinkel og begge står selvsagt på minste forstørring.
 3. GLM

  Swarovski z8i

  Går jo ikke å slette egne inlegg her... Det å laste opp et bilde må man jo ha it utdannelse for å få til.
 4. GLM

  Swarovski z8i

  Har hatt 2 stk Z6i og 1 stk. Z8i. Har nå konvertert og byttet ut alle mine Swarokikkerter til fordel for Zeiss V8 pga øyeplasseringen ikke er så følsom. Var ikke så stort problem på Z6i men har nå testet V8 og er kjempe fornøyd på alle måter. Når det gjelder skarphet osv er begge så bra at mitt øye klarer ikke å skille dem. Synes også lyset på V8 er skarpere og mindere. Pluss ASV'n på Zeiss er myyye lettere i bruk en BT' til swaro.
 5. GLM

  Norrøna

  Hei Har til reinsjakta gått til inkjøp av ny Norrøna recon sekk og Norrøna dovre dri3. Etter første helg på fjellet ble det slitt hull i innerstoffet på jakka(har ikke hatt kniv i belte) Norrøna reklamerer med at dette er en meget slitesterk dress som er vanntett på sine hjemmesider. I går regnet det av og på og jeg ble selvsagt våt. Sekken på sin side er god i bruk, den har leddet hoftebelte som gjør den svert god å gå med, problemet er når mutteren til hoftebelte løsner og detter av i fjellet har du et problem. Dette skjedde med min og en kompis sin sekk.
 6. GLM

  Browning maxus

  Da ble det en Maxus "strå" camo utgaven. Gleder meg til Onsdag hor vi skal ut og teste nye fantomet, skal prøve div ammo på pappskiver og telefonkataloger. Så får vi se hva som går best. Neste nå er vel bare å bestille mec 9000 ladepresse slik at vi får litt masseproduksjon på ammo
 7. GLM

  tips til rimelig halvauto

  Jævlig bra Jakt og friluft har en remington brukt. Finn kode 34308425
 8. GLM

  Browning maxus

  Hei Det står mellom maxus og m2. Tror jeg har landet på maxus. Noen erfaringer?
×
×
 • Create New...