Jump to content

Kurt65

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kurt65

  1. At schaftöl inneholder silikon, er en litt vag påstand - det kommer vel helt an på merket. Schaftöl er ikke noe spesifikt merke, men tysk, og betyr stokkolje - altså en samlebetegnelse. Ellers er det kanskje ok å prøve en voks etter stokkoljen?
  2. Trekker frem igjen denne. Noen som har tips til farge når bakgrunnen er hvit, (snø), og ellers litt labre lysforhold?
  3. Takk for svar. Snus; er enig med deg, men denne gangen var det akterenden av hagla jeg var opptatt av Tornado78; var slike ting jeg tenkte på - takk for info . Lærer nok mer etterhvert.
  4. Hei godtfolk, og godt nytt år alle sammen. Har søkt litt både her på kammeret og på nettet generelt, uten å finne svar egentlig. Så da håper jeg noen her inne kan gi meg en liten innføring i temaet . Enkelt og greit (?), lurer jeg på hva som er forskjellen på kolbene på trap-, sporting- og skeethagler? Tenker forskjell på høyde i kolbekam etc. Og siden mange konkurransevåpen har justerbare kolber, går jeg ut fra at de til en viss grad kan dekke flere grener. Tenkte derfor generelt hva som kjennetegner kolben på f.eks en hagle brukt til trap. Mvh Kurt65
  5. Kurt65

    rust på hagle..

    Og i sommer har du jaktet på...?
×
×
  • Create New...