Jump to content

oveto

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

oveto's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ja, noen som vet noe mer her ? Har det kommet fram noen forslag til Tinget eller noen som føler for å følge opp ? Kunne vært interessant med noen nye (eller godkjente gamle) typer langpang i Kongeriket...
  2. oveto

    Strizh/Strike One

    Ikke noe slikt nei, hadde en kamerat som slet med å få magasinene ut - de falt ikke fritt - men litt polering og pussing så funket det. Har ingen problemer med at magasiner faller ut...de holder seg på plass til jeg trykker på knappen og vil ha dem ut. NB! Har Speed-versjonen !
  3. oveto

    Strizh/Strike One

    Ikke funnet ut hvordan justere på reset enda nei... Ser for meg at jeg kanskje tar en tur på Youtube eller hører med leverandør for å finne ut noe... Dersom jeg finner ut av det - og det funker - skal jeg gi en lyd her !
  4. Lite med Eotech, har brukt Aimpoint både i grønt og IPSC. Det gikk greitt i begynnelsen (med 3x forstørrer), men jeg fant etterhvert ut at det var bedre (raskere !) med kikkert og rødpunkt i 45-graders feste. Aimpoint fungerte helt ypperlig, men selv med 3x ble det litt uggent på 300m hold (hadde sikkert ikke vært så ille om jeg hadde kunnet trene på 300m, men det kan jeg altså ikke...) Anbefaler; 1-6x24 kikkert evt. 1-4x24 (hvis budsjettet strammer inn - f.eks Vortex Strike Eagle) Rødpunkt (Burris FF3, Docter, JP, Vortex) Warne RAMP (følger med avtagbar 45-graders picatinny for både høyre og venstre side) Eks: Warne RAMP http://www.brownells.no/epages/Norge.sf/no_NO/?ObjectID=12348&ViewAction=FacetedSearchProducts&SearchString=warne+ramp&ICShowAllFacets=1 Vortex Strike Eagle http://jaktfall.no/produkt/optikk/vortex-optikk/vortex-kikkertsikter/vortex-strike-eagle/strike-eagle-1-6x24-ar-bdc-reticle-30mm Vortex Venom http://jaktfall.no/produkt/optikk/vorte ... -3-moa-dot Totalt 10.000,- men da har du et oppsett du kan bruke i flere år. Kan selvfølgelig kjøpe dyrere kikkert hvis du har råd, men det er som oftest bedre å investere i ammo til trening Evt. kjøp en billig Kina-kikkert + montasje og se om det funker for deg og test et Eotech (hvis du har muligheten) og se hva som funger best.... Vector Optics: http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-1-4x24-Vector-Optics-Long-Eye-Relief-Illumination-Rifle-Scope-30mm-Monotube-with-Rings/634913671.html?spm=2114.01010208.3.1.rLPte2&ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201602_5_301_10034_507_10032_10020_10017_10005_10006_10021_10022_401_10018_10019,searchweb201603_9&btsid=4d08758d-9e9e-418e-aa75-fabc0611e514 http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... ef050db49a Da har du et test-oppsett som funker greitt nok på en .223 til du finner ut om det er noe for deg eller ikke...
  5. Prøvde meg med en Aimpoint M4. Funket veldig greitt på kort hold ut mot 100m, men når vi kom ut på 2-300m så ble det slitsomt. Kjøpte meg da en 3x (fast) forstørrer som jeg kunne vippe opp/ned ved behov men fant ut at det tok for lang tid. Så jeg byttet til kikkert + rødpunkt i 45 grader (plassert ca. likt med bakerste del av kikkert som en over her sa) og det funker veldig greitt Diverse info Setter vanligvis fast kikkerten på 3x for å unngå for mye scope shake på lengre avstander Rødpunkten er innskutt på ca. 10m - kan da skyte litt over senter både på 5m og 20m og treffe nogenlunde greitt Anbefalinger Anbefaler en Warne RAMP da du får integrert 45-feste både på høyre- og venstre side (kan skru av den du ikke bruker ! http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=warne+ramp&_sop=15 Eneste ulempen med den er at den ikke er QD. På den annen side er det ikke så ofte en trenger å skru den av så... Skal du på død og liv ha det beste lager LaRue en del gode mounts. Er også veldig greitt med boresighter når en skal skyte inn rødpunkten...og et .22 innlegg Kan fort gå noen skudd (uten) hvis du vil være VELDIG nøye på treffpunktet !
  6. Det så jo både morsomt og utfordrende ut Takk for titten !
  7. Å svare kan alle gjøre - å henvise med linker - med spesifikk offisiell info om det som blir etterspurt - DET er bedre og settes stor pris på ! Da er det vanskelig å synse/mene noe annet enn det som er offisielt og korrekt Takk for svar og linker (lenger oppe)
  8. Så langt gode erfaringer med PVAS - så fortsett som dere stevner
  9. Er du helt sikker på at L1 stevner ikke teller ? Har hørt rykter om at kravene skal komme ut på DSSN...men kan ikke si å ha sett noe enda dessverre. Vil bli lettere/bedre å kunne henvise dithen da !
  10. MTACen funker greitt den, men jeg følte meg ikke helt vel med hestesko-siktepunktet på den Sikkert bare en vanesak Optikken er god nok til sitt bruk og ihvertfall ift. hva en betaler for den Anbefaler også en Warne RAMP dersom du skal kjøre kikkert/rødpunkt i 45 grader kombo Den funker veldig bra for meg ift. separate fester for kikkert og rødpunkt (som forsåvidt funker greitt det også) Den har 45 grader på begge sider så den funker både for høyre- og venstrehendte. Den siden du ikke bruker kan du bare skru av Har tidligere kjørt på Burris P.E.P.R. som funket veldig bra og beholdt null selv om den ble tatt av/på flere ganger - kan fås både med QD og vanlige skru-fester Jeg likte QD-versjonen best. En Burris MTAC 1-4x i en Burris P.E.P.R. pluss en rødpunkt i et 45grader feste er en billig og god start på konkurranser. Når den kombinasjonen begynner å holde deg tilbake kan du evt. begynne å titte på Swaro og Vortexene, men for morro og god funksjon som er god nok så er dette helt klart mye for pengene - og pengene du sparer kan du bruke på ammo som gir deg muligheten til å trene MYE !
  11. Ikke noe problem med å dytte ut/inn pinsene som holdt avtrekket på plass ? Vurderer å bytte ut avtrekket på min også, men er litt tilbakeholden siden det er en HK Alle tips mottas med takk ! Vil også savne muligheten til å sette på safe uten å ta ladegrep først...men kanskje det er verdt det. Har forresten også byttet ut takedown- og pivot-pin på min (i tilfelle du ikke har gjort det) og det kan sterkt anbefales !!! http://www.tacticallink.com/Battle-Arms-Development-Enhanced-Pins-Set.html, funker bedre enn reklamen, tro det eller ei !
  12. Du må være medlem i BPK + DSSN for å skyte på klubbens bane (naturligvis ) Trening med rifle kan gjøres mandager, hele dagen, samt lørdager kl. 12-14 i perioden oktober-mars (mørketiden). Har du .22 innlegg eller lyddemper kan du skyte hele uken (man-lørdag) så lenge det er ledig plass på banen. Treningstidene finner du på http://www.bergenpistolklubb.no" target="_blank Du kan kontake oss på dynamisk.bpk at gmail dot com (legger ikke inn adressen i klartekst som du ser) for informasjon om innmelding i klubben. Vi trenger bevis på sikkerhetskurs i annen klubb samt aktivt medlemsskap i DSSN. Velkommen på trening
  13. oveto

    Strizh/Strike One

    Dang it - det var altfor kort tid til å gjøre noe med for min del (bor i Bergen) Kanskje noen ta ta noe video og legge ut så det går an å se an reaksjonene ??? Have fun
  14. Har noen tilsvarende planer selv etterhvert...(tid/penger/søknader etc. holder igjen litt) Kan bli interessant å se hvordan dette blir til slutt og hvordan det er å skyte med. Abonnerer på emnet jeg Lykke til !
×
×
  • Create New...