Jump to content

Veslin

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Veslin's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har en S55 med 2 og 4 prikker på, den har vært brukt mye til leirdueskyting med begge løp..
  2. Bestilt hotell fra tirsdag til lørdag jeg og, skal bli en arti uke med masse skyting . Får håpe på fint vær og at alt går på skinner.
  3. Skal dit jeg, fri hele uken. Foreningen vår skal være med og arrangere/hjelpe til så blir nok der en god del den uken Veldig bra at det til slutt ble tatt initiativ for dette. Edit: og kjerringa har faktisk godkjent dette og, mulig hun har glemt all kjøring i helgene til og fra stevner i 2012, eller hun bare rett og slett har resignert
  4. Så ett eller annet sted at den var kommet i trap utgave også. Vurderer å selge min Cynergy og prøve 725 i stedet, den passer, men har kjent litt på 725 og den har fantastisk balanse, men må ha med justerbar kolbe da den faste ble alt for lav for meg.
  5. Jeg sliter med nesten lik dominans på begge øyner. Uten fiberoptisk sikte foran så forekommer det at venstre øye tar over hyppigere enn når jeg har fiber på. Har forsøkt å trene bort dette og har uten at jeg var klar over det lagt meg til en "vane" med å lukke halveis igjen venstre øye til høyre er dominant. Stort sett i det hele går det greit særlig når jeg bruker fibersikte, men desverre noen ganger når jeg er sliten så spiller hjernen meg et puss..
  6. Jeg skyter med Kick's choker på lerduehagla og disse blir det synlige plastavleiringer innvendig på med en gang, jeg prøver å pusse med kobberbørste i disse ca hvert 100 skudd for å fjerne avleiringene, dvs etter nesten hver tur på lerduebanen. Hender også jeg legger chokene i zalo vann og rengjør de ordentlig utvendig da de er portet og blir fort stygge. På lerduehagla så tørker jeg jevnlig av brukt olje og oljer opp igjen hengslen og ejectorer, bruker litt tykkere olje her. På jakthaglen er det fett som brukes i hengslene, den er pusset skjeldnere og fett sitter bedre hvis den blir våt..
  7. På min jakthagle, gammel Beretta S55, så har jeg brukt forskjellig. Nå har jeg foreløpig med hell testet silikonfett på hengslene, slik som brukes når man smører glidebolter på bremsecalipere på biler. Skal tåle ekstreme påkjenninger og glir lett.
  8. Ser ut til at det er veldig dårlig med ryper i MidtGudbrandsdalen, rapport fra tellinger og jegere ute i felten, virker ikke som det er lokale variasjoner engang. Hva skal man forvente når man de siste 7-8 år har sett mer rovfugl enn ryper når man er i fjellet, samt hardt uttak av jegerer i utvalgte områder. Vi jegere må selv ta ansvar nå selv om de fleste lokale forvaltninger har skjønt alvoret og lagt begrensinger eller freder rypa for i år. Skal ikke jakte rype i år heller, som de 2 foregående årene.
×
×
  • Create New...