Jump to content

GDH

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GDH

  1. Hva med en Gammel Dansk Hønsehund? Min ble klubbmester i viltspor for rasen nå i helgen, og i tillegg brukes på fugl, rype til nå. Skal prøve henne på storfugl nå i høst og har stor tro på at det passer henne. De går ikke alt for langt og viser god kontakt med eier. Denne hunden imponerer meg stadig!
  2. Har heldigvis verdens største matvrak av hund. Grillpølse er noe av det beste hun kan få, men grillpølse med kalkun er hun helt tullete etter. Fint å bruke grillpølse som provokasjon på avstandssitt også
  3. GDH

    Dressur

    Ser du når de løper ivei? Ville sørge for at inkallingen sitter som et skudd, har slitt med innkallinga selv på bølla. men vi har jobba hardt og hun har blitt kjempeflink og kommer ganske så med en gang når jeg blåser i fløyte/roper.
  4. aha, kikka litt kjapt på nkk sine sider (regelverk og retningslinjer) da sto annleggsprøve blodspor nesten nederst, derfor jeg trodde det var sånn:) tusen takk for svar!
  5. Bikkja scora topp på anlagsproven i sverige i helga. Slipper jeg den i norge da? Gikk 2 spor på 150-200meter først, å tok prøva med glans etterpå, dommer var imponert å matmor så stolt!!
×
×
  • Create New...