Jump to content

sørman

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har ikke skutt med sprukne hylser i rifle. Men har gjort det med revolver. (Selvlada hvor hylsa har sprukket under ladning. Lader til de sprekker.) Har ikke problemer med det. Men jeg kjenner at det ikke er samme "futten" i de. Ser at det er flere som skriver at patronene ikke må brukes. I min verden så er det kammeret og sluttstykke som holder på "eksplosjonen" og ikke hylsa. Kan derfor ikke se det som kjempe farligt å bruke slike patroner. At du får dårligere trykk og presisjon er noe helt annet. Er vel og fare for gasslekkasje som eventuelt kan sprute bakover.
 2. Alt kruttet ligger "fremme" i patronene i det du løfter opp revolveren på første skuddet. Når du har skudd det første skuddet har rekylen og bevegelsen på tønnen delt ut kruttet i resten av patronene. Dermed blir det "bedre" tenning i de siste skuddene.
 3. sørman

  Bilder??

  Hvordan legger jeg ut bilder på "Kammeret" ?
 4. Takk for raske og gode svar. Ser ut til at det blir 202 som blir mitt svar. Må bare spare penger først
 5. Hei. Prøver her for å få svar på hva som er forskjell på Sauer 200 og Sauer 202. Har lest igjennom tråden her for å eventuelt finne svar på dette, men er fortsatt noe jeg lurer på. Har godkjent søknad på 6,5x55 som er tenkt å brukes til jaktfelt. Sauer 200 brukes jo av Dfs og det er vel ikke uten grunn. Mens Sauer 202 ser i mine øyer ”smekrere” ut. Er det samme låskasse på de? Ser for meg at det er viktig med god mekanisme som grunnlag for en god børse. Er det påvist at den ene eller den andre har bedre presisjon? Kan det brukes samme skjefte om hverandre eller er det forskjell? Kommer nok til å kjøpe en pipe i 9,3x62 til rifla. På forhånd takk for eventuelle gode svar.
×
×
 • Create New...