Jump to content

wildshot

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About wildshot

 • Birthday 01/17/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Testet 140grs Hornady Interlock i vannkanner. VO ca 840ms. 30-40m hold. Glad jeg ikke rakk å prøve disse på rådyr, da disse oppførte seg som små granater! Restvekt 53grs og 66grs.
 2. Ja fant ut det med snellerten😊 var bare at jeg måtte ta i litt mer for å spenne den en på min forrige drilling. Prøvde å lade 7 av hylsene dine igjenn og ingen sprakk. Men skal gløde resten. Må bare sette meg inn i åssen dette gjøres. Lader andre kaliber med rws hylser uten gløding ca 6 ganger før jeg hiver dem. Har aldri trengt å gløde. Men skal følge rådet😊 Lest litt i dine forrige tråder om reduserte ladninger. Har pusset løpet godt nå men har ikke funnet soveposen din😂😂 Funnet noen kuler som ikke sprenger rådyr? Regner med dette kaliberet ødelegger litt mer enn normalt, men skal klare å leve med det. Hva er erfaringen med forskjellige kulene på dyr. Så du skreiv at nosler 130grs ble stygge slakt. Hva med 140grd DK? Eller andre du har skutt dyr med?
 3. Da har jeg testet en ladning med 52grs Norma n-15, cci std hetter og Hornady Interlock 140grs. Ingen soting og virker som god nok presisjon. Mulig jeg finpusser denne ladningen før neste jakt sesong. Men tror spredningen kommer fordi jeg ikke ventet lenge nok mellom skuddene. Selv om det var 2+ ute og jeg tok med børsa frem til skiva mellom hvert skudd.
 4. Ja ser at det er fare for soting. Tester i dag, med n-15. Går over på raskere krutt om ikke denne ladningen funker🙂
 5. Ble feil i innlegg over, la sammen flere innlegg🙂
 6. Ja mistenkte at det var du som hadde hatt den før etter å ha lest dine tidligere innlegg😀 Var dog litt i tvil da jeg så du nevnte snellert avtrekk på den. Har du noen erfaringer/godladinger til den børsa å dele. Så slipper jeg kanskje å lade alle hylsene som fulgte med på ny😉 ladet nå 7 skudd 140grs interlock bak 52grs n-15 som start lading. Skal teste i dag. Er spent på om det soter. Hvorfor ville du gløde etter 1omlading?
 7. Takker, ble litt tryggere nå👌🙂 Hadde tenkt nettop det å starte rundt 52grs n15 eller mrp. Med 140grs kule. Da burde det være trygt. Vil helst ha så lav hastighet som mulig. Falt for en drilling i et litt for sprekt kaliber etter min smak. Jeg bruker drilling til maks 150m. Så vil lade så svakt som mulig uten at det går utover presisjonen. Håper å få til en ladning i hastighetsområder 780-820m/s
 8. Takk, tror nok heller jeg vil prøve meg med krutt norma n15 eller with n160. kunne du sjekka med inerlock 140grs kule og n160 krutt også?😇
 9. Har kjøpt meg en Krieghoff trumf drilling i kaliberet 20/76-6,5x65R, er ikke lett å finne ladedata til dette kaliberet så håper det er noen her inne som kunne hjelpe meg med å dele ladedata? Av kuler har jeg liggende 140grs Hornady interlock og 130grs Hornady Eld-match. Av krutt typer har jeg with N140, N150, N160, N550, N135 og norma n-4,n-19,n15 Av hylser har jeg Rws.
 10. Beklager ser jeg bomma litt her, er riktig som sølvrev skriver. Det var jeg ikke klar over. Trodde sjøen gikk inn under våtmasrksommråder.
 11. Husk at det ikke er tillat med bly på sjøen, så hvor godt dette fungerer på skarv er ganske uinteressant med dagens regelverk😉
 12. Til gjess eller ender? Har tenkt å bruke på sjøen og andre våtmsrksommråder. Og da er disse 2 alternativene i bly ulovlige. Men har selv vært litt spent på prairie storm til annen jakt bruk. Har du skuddbilde av med disse?
 13. Beklager, trodde det gikk ann å se på bilde der det står på pakka, ser at det er vanskelig å se. Black cloud 12/76 1 1/4oz =ca 36g, blindside 12/76 1 3/8oz = ca 40g usikker på Black cloud i 12/70 da dette var noen gamle patroner jeg hadde løst og ikke finner de i butikkhyllene lengre.
 14. Enig at hei shot er noe av det bedre en kan bruke på jakt. Ville også brukt us 5 i tungsten på fugel. Bruker grovere hagl med stål pga lav egenvekt og trangere skuddbilde enn alle andre hagl materialer bortsett fra diverse tungsten legeringer. Men hvor får du tak i disse skuddene nå? Finner bare Rottweil ultimate til ca 80kr smellen
×
×
 • Create New...