Jump to content

Marmarius

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Marmarius's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Synest det er på tide å dra opp igjen denne fantastiske tråden! Mitt forslag! Indisk Lee Enfield i 6,5x55. -Gjenget for lyddemper, hodeskallegjengebeskytter/rekyldemper i messing -Avtagbar tofot med reimfeste. -Svingmotasjer og masse dyr fin optikk -Ghostringsikter som ikke er i veien, laget i messing. -Kkc stokk laget av tirpitz, med elfenbein detaljer!
  2. Bygg en slik, og stapp støvsugeren i øverste enden av røret! Men etter litt googeling, ser jeg at det mye god info der ut, bare du er villig til og lete!
  3. Hei hei Cz venner! Min 452 samler kun med sub ammunisjon, med overlydsamo går den mer som en vannspreder. Hørest det kjent ut for dere andre?
  4. En brukt cz 452 får du til den prisen, med nytt avtrekk til 14 $ har du det som i mine øyner er en perfekt salongrifle!
  5. Det er mindre marked for .22, dårligere utvalg og høyere pris er resultater av dette. Ihvertfall i butikkene jeg pleier og handle. I mine øyner er det like greit med et salonggevær med subsonisk og lyddemper. Luftgevær skal være i .177!
  6. Herlig skrevet tråd! Stokken ble ikkje så verst den.
  7. Hei hei, er det noen som kan fortelle meg hvor jeg kan kjøpe 10-skuddsmagasin? Finner det ikke på noen norske nettbutikker, og Amerikaneren på ebay vil ikke sende hver sjøen!
  8. Kongsberg 393, en i 3006 en i 223. Av alle jaktvåpene jeg har klådd på, så er det ingen som har gitt samme følelsen, perfekt balanse, stokken er passe lang/høy/tjukk. + at det er et norsk våpen, billig osv! Gjerne en slik, med tusen skudd, og en skytebane med masse rart og skyte på.
  9. Dette hørtes hysterisk morsomt ut! Bare synn det er på feil side av landet. Får heller prøve å skrape sammen noe liknende her hjemme
  10. Hei hei, har vært et par turen på skytebanen siden jeg startet tråden. Det som fungerer er å få en annen person til og lade magasinet med klikkpatroner og skarpt litt pø om pø, samt legge tankene litt til sides. Men det har vært noen sure kommentarer fra "gamlekara" som setter rullingsen i halsen når de ser jeg tar ladegrep rett etter geværet har klikket. En annen ting som av en eller annen grunn har fungert er og trene mer med luftgevær isteden for salongen, måtte gudene vite hvorfor. Takk for gode råd!
  11. Hei hei, hvorfor er nettopp denne ammunisjonen så god?
  12. Jeg monterte et sikte med 56mm linse på min cz452 her en dag. Jeg tok enkelt og greit og filet av et par millimeter slik at det ble klaring. Dekket såret i blåneringa med noen dråper mørk lakk, så om jeg virkelig trenger åpne sikter er ikke våpenet ødelagt.
  13. Har lurt litt på dette selv, finnes det en slags regel på hvor stor vinkel en må ha for og unngå rikosjett på vann?
×
×
  • Create New...