Jump to content

kaffekopp

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kaffekopp

  1. ser ikke noe til duene i Arendalsområdet .....
  2. kan noen forkorte dette enkelt og greit ned ett par tusen ord?
  3. skrur det jeg dra kan for åfå den til å sitte skikkelig... og har sjekket mange ganger og løpet ligger der det skal... tror det kommer til å ende opp med at jeg tar demperen opp til jakt og friluft for å la de sjekke den
  4. men det er ikke spredning som er problemet for den samler greit nok, det er det at den går forskjellig etter jeg har tatt den av og så på igjen
  5. takker for gode svar men dersom kula tar bort demperen er det noe jeg kan gjøre selv eller må den inn?
  6. Sikkert andre også som har spurt om dette men fant ikke noe som kunne passe mitt problem er at jeg har en a-tec damper til en sauer 202 wolwerine i 6,5x55. Har hull i hull på 100 meter uten demper men dersom jeg setter på demperen har skuddene gått til alle kanter, på banen gikk de 20 cm klokka 10 men så prøvde jeg å ta av og på igjen demperen og da gikk de rett opp med samme 20 cm!!! og for å få hele rifla inn i våpenskapet må de deles.... finnes det håp eller er det bare å levere jævelskapet inn igjen?
  7. min erfaring på en de mirage-sokkene til a-tec er at dersom de sklir for langt fram på demperen river trykket fra kula sømmene ifra hverandre. så du ender opp med en masse løse tråder...
  8. er dette en KKC stokk? eller er den original?
  9. norma Rekrutt ca 7 pr skudd. en av de billigste patronen men du treffer der du sikter! no doubt about it!
  10. og hva er en levende felle? søk etter revebås på google, der forstår du lett hvordan de ofte ser ut i praksis
  11. kaffekopp

    viltåker

    takk for god hjelp men hvor langt er det du kommer med 10 kg med den viltåkerblandingen? og er det en spesiell grunn til at du supplerer ekstra med hvitkløver og formargkål?
  12. merker jeg ikke har så veldig grønne fingre men hva skal du gjøre når du skal så den? er det bare å kaste litt her og der eller må enn frese opp jorda osv..
  13. kaffekopp

    viltåker

    hadde vært veldig fint å få tatt denne tråden opp igjen. er det noen som har noen gode tips på hva som tekker på rådyr og hjort og kanskje litt på elgen? hvor mye koster det? og er det noe spesielt jeg må tenke på?
  14. er høyrehendt og har selfølgelig kniven på høyre side men når jeg tenker over det ville det vel ha vært litt mer parktisk å ha den på venstre side.. snur ikke like mye på torsoen når man er å henter den på venstre side. men lærte man en gang å ha den på høyre side, er den bestandig på høyre side!
×
×
  • Create New...