Jump to content

ECG59

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, det er så vidt jeg vet standard med hengslet underbeslag, men det finnes også for løst magasin. Det er jeg ikke er interessert i. Mitt brakk da jeg skulle demontere rifla forleden og derfor trenger jeg et nytt, men har ikle funnet noen som selger ennå.
 2. Er det noen som vet hvor man kan få tak i hengslet underbeslag til Win. m70 xtr (altså post 64 uten mauserutdrager), eller om det i det hele tatt er mulig? Er ikke så farlig om det er stål eller aluminium, men ønsker ikke med løst magasin. Det er også en fordel om prisen ikke overstiger riflas verdi, som jeg regner med er nokså lav.
 3. Hei, er det noen som har erfaring med nevnte patron med kule i 200gr, og er hylsene fra Brenneke noe tess til å lade på? Rifla mi liker tyngre kuler og det er dårlig med utvalg til kaliberet i lokale butikker. Hadde vært kjekt med et ferdigrulla alternativ som også gir brukbare hylser til lading.
 4. Hei, personlig foretrekker jeg dobbeltløper i de fleste situasjoner, men kjøpte en PA-08 forrige sommer for bruk på sjøen. Den har ligget ubrukt foruten et par turer på haglebanen, så hvis du ender opp med å velge weatherby og vil ha en meget pent brukt, er det bare å sende en PM.
 5. Takker for svar! Vet noen av dere hvor det kan være gunstig å parkere, er det for eksempel mulig å stå langs veien, eller må man helt til Haukeliseter? N
 6. Hei, vi er en gjeng som tenker på å kombinere litt vinterjakt med en skitur i området Haueliseter/Røldal jf. https://www.inatur.no/jakt/52259300e4b0 ... und-roldal" target="_blank Lurer på om det er noen som er godt kjent i området? Tenker litt på hvordan adkomsten til den nordlige delen av terrenget er vinterstid. Noen som kjenner til noen gode rutevalg med E134 som utgangspunkt? En av mulighetene vi ser for oss er å følge Nupsdalen oppover mot Nupstjørn, men lurer på om Nupsredet kan bli noe bratt med tanke på skavler osv.Vi tenker å oppholde oss i området i en fire-dagers tid og ha teltleir som utgangspunkt. Alle tilbakemeldinger tas imot med takk! Nikolai
×
×
 • Create New...