Jump to content

Ed Hardy

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Ed Hardy's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. har akkurat montert extreme delta hane og extreme sa/da hane på en stock 3 (pvas pro utgave). Etter montering så klarer jeg ikke å sette på sikring når hanen er helt i nedre stilling, og ikke i ladd stilling. Klarer kun sette på sikringen når hanen er på "andre hakk", skal det være slik? Muligens et dumt spørsmål men må vite dette...... Har prøvd å sjekke hvor tungt avtrekket er i singel action på en primitiv måte. 1 og 1/2 liters flaske fyllt med vann, hysing opp til en blyant som ligger jevnt over avtrekkeren. Her klarte jeg å løfte hele flasken, måtte gi pistolen et lite nikk for å få avtrekket til å gå av. Som sagt en primitiv metode, men mann får en viss indikasjon. Ca 2 kg pluss tenker jeg.. Noen tips? Er sikringen korrekt?
  2. @lindskog Det har du rett i. Mulig jeg tar feil om revolver kravet og, men jeg tok wikipedia http://en.m.wikipedia.org/wiki/Power_factor_(pistol) som god fisk.
  3. takker for svar. Kronograf har jeg tilgang til, men med så dårlige lysforhold som det er nå så må jeg ha ekstra lys over for å klare å registrere skuddene. det jeg er ute etter er hvilken krutt typer som passer til de forskjellige hastighetene som jeg oppga? alle ladninger skal jeg bruke i en S&W 686 m/ 6" løp. 1) å klare PF kravet her skal vel ikke være problem, men vil jeg ikke da gå langt under oppgitt minimums ladning for N110? 2) jeg kommer til å bruke magnum hylse for Mag1 klassen. 3) her må jeg bruke hurtigladere ja ( mest sannsynlig ).. så du ville brukt N310/320 her? jeg har N310 som jeg bruker til feltladninger ( slappe 38. ladninger).
  4. hei, jeg sliter litt med å finne riktig krutt og ladninger. har kikket i ladeboken men finner ikke det jeg leter etter. (ja, har googlet ogsa). har kikket litt på blykuler.com, og har lyst å teste ut 153 gr. RF eller 158 gr. RF kuler, disse kulene finner jeg ikke i ladeboken. 1. IPSC. 153 gr. RF og/eller 158 gr. RF: jeg må holde en faktor på minimum 165 PF (major krav IPSC). med disse kulene må jeg ha en hastighet på minimum 1079 feet pr.sec. for 153 grains, og 1045 feet pr.sec for 158 grains kule. hvilket krutt ville dere brukt her? 2. NSF Mag.1. 153 gr. RF og/eller 158 gr. RF: jeg må holde en faktor på minimum 190 PF (mag1. krav NSF). med disse kulene må jeg ha en hastighet på minimum 1241 feet pr.sec. for 153 grains, og 1202 feet pr.sec for 158 grains kule. hvilket krutt ville dere brukt her? Har N110 liggende som jeg har brukt på magnum ladninger tidligere, da med andre kuler. her kan jeg ogsa vurdere tyngre kuler som 165 gr. og 172 gr. RF 3. Steel Challenge. 153 gr. RF og/eller 158 gr. RF: her er faktor krav tatt bort, det var vel 120 PF tidligere. vil her lade meg til en plass ca på 130 PF. med disse kulene må jeg ha en hastighet på minimum 850 feet pr.sec. for 153 grains, og 823 feet pr.sec for 158 grains kule. hvilket krutt ville dere brukt her? er takknemlig for all hjelp jeg kan få.
  5. Det var gode nyheter fryktet at jeg måtte begynne på gamle mauseren
  6. meg bekjent gjelder karantene tiden gjelder bare halvauto rifler...?
  7. Erik; har lest gjennom den tråden flere ganger hvilken ghost ring baksikte brukte du?
  8. Slo sammen tråden med en eksisterende. Mvh M.K. Hei, Skal til å sende inn en søknad på en krag som skal brukes til dynamisk - MAS. I den forbindelse så trenger jeg kammerfolket sin hjelp. Slik jeg leser fra appendix.D så står det ikke noe om at jeg ikke kan bytte ut siktemidler etc? jeg vil ha på en ghost ring. Jeg vil ikke påkalle meg noens vrede for at jeg skal endre på en krag. Jeg er derfor ute etter en DFS krag slik jeg ikke ødelegger en orginalt krag DFS kragen har alt et godt avtrekk og bedre løp. Da jeg ikke er våpensmed/børsemaker så vil noe av evntuellt arbeid settes bort til kvalifisert folk. Da er spørsmålet, eller spørsmålene dette: 1. Hva ville kammerfolket gjort med en krag for å bruke den i MAS? 2. Ghost ring - noen som vet hva som ville passet på kragen, og hvem som kan levere dette? 3. Hurtiglader som kan moddes til å passe til krag? har lest at noen har brukt hurtigladeren til Mauser M67 til dette? 4. Dersom det blir en DFS krag, så vil jeg ha en gammeldags stokk. Kom med innspill til dette prosjektet. mvh
  9. trenger hjelp med å sette sammen en Baikal IZH-35. det var mye løse deler i en koffert desverre. har nå fått satt sammen det meste, men "trigger bar" delen (den delen som går fra avtrekker og bak til haneutløseren) henger for lavt til å løse ut hanen. den går under med noen mm. har googlet mye og tror jeg mangler en fjør. nå finner jeg ikke riktige tegninger på nett, virker som det finnes mange versjoner og navn på denne pistolen! izh-35, izh-35m, ij-35, og walther ksp200 (på lisens fra Baikal?). jeg frykter jeg mangler en liten fjør ("trigger bar spring" ) som skal inn på den lille akslingen i "trigger bar" som går inn i avtrekker blokken. dette fant jeg på en tegning som lå ute på nett, men på den tegningen så er "trigger bar" ulik min, på min er det en utskjæring på 1x1mm. her er et bilde av mekanismen. på dette bildet så er trigger bar slik den skal ligge dersom den skal klare å løse ut hanen. det var en del løse deler så jeg spør for å være sikker. jeg har en skrue på nederste bilde som passer perfekt i det hullet som er avmerket over, denne skal monterest der? dette er vel med å holder fast hele sikte annordningen? her er bilde av selve trigger bar, jeg har fingrene i en ca 1cm tynn aksling som skal inn i avtrekker blokken. siste bilde. her er skruen jeg mener skal i hullet som er avmerket i første bilde. og resten er deler som ellers lå igjen to av skruene hører ikke til dette, de er helt nye og ikke brukt. den største fjøren virker å være for stor til å høre hjemme her, den har den krok i ene enden. de to andre fjørene derimot er jeg usikker på.. men de stemmer ikke overens med "trigger bar spring" som jeg nevnte innledningsvis.. er det noen som ser feilen? er takknemlig for all hjelp jeg kan få
  10. Hvem har disse? Prøvde å google men fann ikke noe.
  11. Dette har skjedd meg noen ganger ogsa, alle ganger med et skudd igjen i magasinet. Kan nevnes at alle ganger ble det skutt med fullt magasin, og hurtigskyting på fallfigur.
  12. Takker for kjappe svar:-) Da blir det en ringerunde imorgen.
  13. har bevege meg inn i den spennende lade verdenen... Lee classic turret presse er annkommet, dier osv. Kuler skal være i posten. Har alt jeg trenger, eller nesten. Tennhetter og krutt mangler, og dette blir ikke sendt med posten. Jeg trodde dette var endret på, men kansje ikke. Snakket i dag med en forhandleri oslo området, og det endte med et spørsmål om ikke jeg kunne komme å hente selv. Nå bor jeg på sunnmøre så det blir dyrt for krutt og tennhetter:p Er det forhandlere i Ålesundsområdet som har n-310 krutt, og federal sp100 hetter?
  14. Da er leverandør kontaktet. Høyere fremkorn kommer i posten
  15. Sjekk ut http://www.hmkholster.se" target="_blank han lager hylster til alle modeller:-)
×
×
  • Create New...