Jump to content

Savagebv2

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Savagebv2's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nei, jeg vet at gassene i demperen spiser stålet når det reagerer med oksygen.
  2. Ja, enig. Det blir nok å forholde seg til VV tabellen. Her kan du se linken til data fra barnes. Skummelt at max faktisk gir overtrykk https://www.barnesbullets.com/wp-content/uploads/2014/11/9-3x62mmWeb.pdf Ser i ettertid at det ikke er helt lik kule som er oppgitt i barnes dataene Bullet Style: TSX FB
  3. Tusen takk for grundig svar, Wintel Jeg tror det blir å prøve n140 basert på dette. Du nevner at n140 er optimalt med 100% forbrenning. Vil det da si at n150 kanskje ikke brenner opp alt kruttet og man får lite gevinst på fart kontra trykk?
  4. Hei:) Dere for ha meg unskyldt om jeg stiller dumme spørsmål, men. Jeg skal begynne på en ladestige i helgen med overnevnte kule og jeg håpte på litt hjelp og tips fra dere med litt ladekompetanse. Bruksområdet blir villsvin og hjort. Jeg er veldig usikker på om jeg skal benytte vv n-140 eller n150, jeg har begge deler på ladebenken. Hvilket krutt er det best å begynne med? Jeg ønsker helt OK fart og så god presisjon som mulig. Jeg har lest litt forskjellig her og andre steder om lading av denne kula, jeg ser at mange benytter Norma krutt, men jeg hadde helst sett å ikke kjøpe inn flere sorter nå. I følge Barnes sine data så kan jeg bruke n150 med 60gr som maks ladning. VV har jo også fått inn kula i sin tabell, men her benytter de kun n140 (47,10-55.20 gr). Jo mer jeg leser jo mer forvirret blir jeg . Kruttprodusenten oppgir kun n140, og kuleprodusenten oppgir kun n150, hvem skal jeg tro? Kan også legge til at børsa er ei blaser r8, og løpet er 57cm langt.
  5. Takk for det Ja, mulig jeg er for bekymret. Pipa går hull i hull den. Jeg ble bare så i stuss når jeg sammenligner med 6.5x55 løpet. På 6.5 pipa ser man tydelig hvor riflebommene begynner og de er ikke «ru». Kan det kanskje bare være så enkelt at dette er slik i fra pipa var produsert?
  6. Hei Jeg har et spørsmål om det ene løpet mitt som jeg grubler meg blå på. Til min blaser r8 har jeg en pipe i 9.3x62 som har gått litt i underkant av 200 skudd. Når jeg har lys inn munningen og ser på starten av riflebommene så ser de slitt ut. Er det fare på ferde om man ser tegn etter utbrenning så tidlig? På 6,5x55 løpet mitt så ser jeg ikke noe sånt og det løpet har jeg loggført godt over 1000 skudd på. Det rare er at dette kun er på riflebommene, mellom bommene er det ingen tegn til slitasje. Jeg har altid trodd at utbrenning ville dekke hele løpet et gitt stykke fremover. For ordens skyld så er jeg nøye med løpspuss og jeg har brukt både skum og børste for å gjøre rent i tilfelle dette bare var mantel. Er det noen som har tips til hva jeg kan gjøre?
×
×
  • Create New...