Jump to content

krepsen

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by krepsen

  1. Til ettersøk kan du lære opp de fleste hunder,men skal du også bruke hunden til jakt så må du velge hund utifra jaktform Jakthunder kan skifte fra ettersøksvilt til ett ferskspor som lukter bedre,men det er her opplæringa og samarbeidet mellom hund og fører spiller en stor rolle Jeg har ei langhår dax tispe som er godkjent hun blir ikke brukt til jakt og hun følger blodsporet slavisk..
  2. Hei jeg vil bygge meg en revebås og lurer derfor på om noen har tegninger/mål til dette,eller tips til hvor jeg kan finne dette:-)
  3. Hans Kristian Wear på steinsholt i lågendalen 91694203
  4. Har testet endel sub ammo i min cz og funnet ut at lapua sin er den som er best (samler også best )
  5. Jeg bor i kvelde området og her er det veldig aktivitet med kattugler som skriker om natta
  6. Denne er ikke godkjent til stål såvidt jeg vet,angående pris så synes jeg det var dyrt er ikke særlig grei denne onkelen din eller? skal jeg tippe er denne produsert ca 1985. står en tråd om stempel koder her inne. Pris Beretta S685 12/70
  7. Høres ut som den Remington hagla har rolling block mekanisme..
  8. Oryx og rihno er kjempekuler velter det meste
  9. På 50 og 60 tallet blei det skutt masse rovvilt og disse er mer eller mindre fredet i dag og det har nok mye å si for småviltbestanden tror jeg.Så skyt mer rev ,ravn og kråke i hvertfall det hjelper..
  10. Millitær ammo har berdan hetter ,,kjøpe ammo har boxer. Millitær ammo 308 har jeg skutt med i over 40 år uten trøbbel annet i en remington mod 788 som hadde kort slaglengde og litt slapp fjær..Skyt og kos deg med gratisammoen men kast hylsene som nevnt tidligere )
  11. Her var det mye synsing,,,,,tren bikkja på blod fra storfe, gi den belønning når den har funnet skanken og masse ros tren ikke for ofte for da kan bikkja bli lei og ikke minst alle dager er ikke like sporing kan gå som en lek på trening men når det gjelder så er det bare tull...Bikkja di er ennå ung la den få litt tid på seg, dachstispa mi blei ikke god på blodspor før etter nesten 3 år og er i dag viltsporchamp. Bikkjene skal synes det morro å gå spor,mine blir hyper når de ser sporselen komme fram )
  12. Og rustfritt er IKKE rustfritt dette må pusses og beskyttes,kun syrefast som ikke ruster
  13. Du vil bestandig få forskjellig treffpunkt med og uten demper,tar jeg av demperen på rifla (308) går den ca 15 cm lavere på 100 m. Så du må stille inn siktet på nytt med demper på.
  14. Gå på jernia eller lignende og kjøp 4 mm blankvals NB ikke gjengestang da er det bare å smøre og prøve og banke kulene gjennom ,du bør sette børsa fast i ei skrustikke.
  15. Såvidt meg bekjent forsvinner brunering ved ultralydvask.
  16. Angående kragen så tror jeg kansje det er satt inn nytt løp som er lengre,rytterkarabin er veldig kort ser nesten ut som helstokk ,,bestefar min hadde en sånn engang den var ca 1 meter lang og løpet var ca 10 cm lengre enn stokken.
  17. http://​www.pinkmountainoutfitters.com/​video/
  18. Men jeg lurer fremdeles på hvorfor min cz 455 ikke har justerbart avtrekk,når fabrikken og andre påstår noe annet?? Har jeg fått ei mandagsbørse??
  19. Ja det kan jeg skrive under på og tinnitusen er plagsom så bruk hørselvern (klokker )
  20. Denne så jo råbra ut SUB blir aldri feil, hatt min elgbanekikkert 3x dot 6x 42 fast nå i 30 år har ikke svikta enda
  21. Schou hadde jo pakkepris på denne nå 5990 m kikkert og 17 hmr løp.....løp og kjøp
  22. Kasting av skudd har vært nevnt tidligere mener jeg å huske,tror det blei oppklart med at det var tørket fett fra kuler som var årsaken.Puss før du setter vekk rifla etter skyting så er det grei samling fra første skudd.
  23. Neivel? Siterer fra deres egne sider, som olepolet viste til : Trigger mechanism operation: adjustable Ja uansett så måtte jeg til børsemaker med min og han brukte både fil og smergel og denne børsa er kjøpt for et år siden men om du ikke tror meg så ring børsemaker selv...
  24. Kjøper du kikkerten hos winge ber du bare om å få med en hawke til 11 mm svalehalespor ca 399kr og medium passer
×
×
  • Create New...