Jump to content

Tiny

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tiny

  Hva er dette?

  Kan virke som den er spansk ja.. Og utfra hva jeg har sett på nett, så burde det stått et stempel bakerst på ramma under sleiden. Men, her er det slipt vekk. Det står heller ingen egne merker på løpet annet enn sn som er likt rund baut på denne. Eneste jeg ser at skiller seg ut fra de andre "Ruby" pistolene fra Spania er skjeftet. Her er det et rombeformet merke med C 7.65 i, samt at grepsplatene kun er festet med en skrue. Denne har heller ikke sikter slik de fleste andre har, kun en rille langs toppen av sleiden. Skulle veldig gjerne visst mer om denne. Fabrikk, land og spesielt år..
 2. Er det noen som vet noe om denne? Hvilket merke, tid, og kanskje verdi? Jeg vet bare at min gamle farfar var i politiet og at dette kan ha vært et tjenestevåpen. Men alt av informasjon er interessant. Har ikke funnet noen serienummer på den, så om noen vet hvor jeg kan finne mer skrift enn det som er på bildene, så si gjerne fra.
 3. Det var et godt svar. Har du noe ladedata for dette? Ser at det ikke er så veldig lett å finne 9x20 i butikken, så da er det lettere å lade, men denne form for ladetabeller kan jeg ikke si å ha sett i boka mi.
 4. 9mm verdenen er ganske stor selv om den for de fleste av oss dreier seg om 9x19 eller hva man skal bruke av alt den kalles. Men så hender det at man kommer over andre 9mm, som for eksempel Husqvarna sin M07 som da er i 9mm Browning Long. Etter hva jeg vet er den 9x20. Er det slik at det er helt greit å bruke 9x19 i en Browning long pistol? Og hvordan ser denne tabellen ut ellers? kan man benytte alt av mindre hylselengder i "støre" kaliber? (innenfor 9mm)
 5. Er det noen her inne som har liggende eller vet hvor jeg kan få tak i deler til en god gammel Husqvarna 1907? Jeg trenger delene til tennstiften. Del 7, 8 og 9 Samt den lille fjæra til utkastet. Del 4 Her er link til deleskjema så dere ser hva jeg mener.. http://gunownersresource.com/gorole/ima ... _parts.jpg
 6. Tiny

  .357

  Veldig fint med oppklaring rundt reglene med felt og det at løpet ligger lavt. Det spennende her er jo måten å holde på også, for har skjønt dette blir litt annerledes. Men neshornet er tydeligvis ikke lett å finne her i landet for å se og ta på. Takk for link til finn annonsen. Er det noen som har noe å si om Weihrauch? Finner lite informasjon på dette annet en at det er tysk. Men er dette et godt våpen for de av dere som kjenner til det? Folk pleier å skrike ut om det er ting som sprekker etter 200 skudd osv, så regner med at det kanskje dukker opp noe her nå også.
 7. Tiny

  .357

  Er på langt nær ikke ute etter å fylle skapet med mest mulig, men heller finne de som passer og gjør at man får lyst til å bruke de. Har holdt meg til pistol frem til nå, og grunnen er jo mye den at jag ikke finner revolver som 1. passer og 2. er spennende.. Det er noe med vinkelen på grepet på smith jeg ikke blir helt fornøyd med samtidig som det er et allmannseie. Men har vært borti en god gammel s&w og der passet ting mye bedre. Desverre vet jeg ikke hva denne heter, men vi snakker 70-tallet og før 386 osv. Må si jeg likte neshornet da, se om man finner en forhandler av de for å teste grep. Og ruger tipset er tatt med i tankeprosessen. Håper på fler gode forslag.
 8. Tiny

  .357

  Takk for svar. Fikk faktisk prøve en python igår, og man skal ikke se bort fra at den stiller sterkere enn s&w bruksområdet er vel først og fremst revolver felt, event magnum klasse. Men dette kommer jo også litt an på våpen da det er fint mulig å velge fler ved senere anledning. Vet om dette med .38, men hvor viktig er det med en .38 om man har en .357? For meg virker det ikke som det er så store forskjeller at man trenger begge uansett. Løplengde er heller ikke viktig nå i første omgang da jeg nå bare ønsker masse tips på litt andre våpen enn s&w 686 som stort sett er det som går igjen over alt. Ikke at det ikke er et godt våpen, for all del, men det er jo ålreit å ha noe som ikke hele klubben har fra før av.
 9. Tiny

  .357

  Er på utkikk etter råd og personlige meninger rundt valg av .357 revolver. Beveger meg nå over i revolververden, og tenkte se om man fant noe som ikke alle andre på banen har fra før. For meg virker det som om det kun er s&w som gjelder, og av nytt gjerne en 686. Men det må da være noen gode andre alternativer der ute også? har fått med meg en versjon fra Taurus, men kan ikke si jeg ble overbevist. En god .357 som tåler litt lading, og som ikke er slingrete i tønna er det jeg ønsker info om, og som sagt gjerne noe som kan skille seg litt ut.
×
×
 • Create New...