Jump to content

håvardb87

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

håvardb87's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • 10 years in
  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post

Recent Badges

8

Reputation

  1. Send dem en Mail før du betaler gebyret, så skal det gå bra
  2. Jeg testa i en bolt rifle og halvauto jeg har, gikk like bra som mye annet jeg har testa i våpna mine..
  3. Noen tips om hvem/hvor jeg kan få tak i en ny, oppgradert/fin trestokk til en sako 75 V? har en original trestokk nå, men har lyst på en som er litt mere eksklusiv. østlandet hadde vært fint.
  4. Her blei mann fort dømt men nei, har sett igjennom mye kvalitets kikkerter, har også det på et par våpen, men som jeg prøvde å skrive, for MEG så er det den optikken som er med mest ut, blir mest brukt. Skal jeg skyte når det er svarteste natta, da kan det være at det er et annet kikkert av HØY kvalitet som er med eller termisk. Men alt er jo hva mann jakter, hvor type innmark/utmark osv..90% av viltet mitt skytes på dagtid/akseptabelt skytelys i skogen og fjellet(elg,hjort,rådyr) og da trenger ikke jeg størst mulig kikkert med best mulig skumringsegenskaper. Men det er meg og mine preferanser
  5. Bruker selv vortex 2-10x32 og meget fornøyd , men alt er relativt, men for meg så funker det på 1-1000m med 308w og i de fleste lysforhold, kan være greit med litt måne på det mørkeste, men mye handler om lære seg å bruke det mann har. Jeg valgte mitt sikte med tanke på at det er solid, åpne tårn og opplyst retikkel…fornuftig pris og størrelse…
  6. Leverte 3søknader på Hønefoss for 3uker siden, betalt og papirer tilbake nå, inkludert en 308 halvauto
  7. Kjøpte denne før sommeren, og brukes daglig til små ting og til jakt, så langt veldig fornøyd, enkel å holde skarp, solid og passe liten
  8. Anbefaler cc4 fra fallkniven, har flere av dem, i bilen, i lomma osv. fort gjort å få en skarp kniv ute
  9. Ta kan jeg også melde meg inn i klubben her, en t1x og en t3x Ctr 308 med 47cm pipe bestilt, begge med grs bifrost og litt små snacksskal bli morro å teste.
  10. her er min tyske vennFerdig ombygd med ny pipe, lyddemper, kikkert, AI magasiner, avtrekk osv. smart? Kan diskuteres, men morro
  11. Dfs..eier dem eller «leier» dem?skytebaner...
  12. Morro når mann får svar herdetta prosjektet har ingen ting med økonomi å gjøre, da hadde jeg brukt våpnet som det var, med jernsikter og vært fornøydEller som mange skriver, kjøpt tikka, blaser osv..
  13. Skjønner at svaret oftest blir «kjøp noe annet» men nå har det seg sånn at denne skal bygges opp uansett, og har absolutt ingen planer om å selge den noen gang, har andre våpen også, men målet med denna er et våpen som faktisk skal fungere til alt med sine positive og negative egenskaper Eneste negative nå er at det ikke er noe løst magasin ennå, på jakt, ikke noe problem, men til annen type skyting så hadde det vært fint..
  14. Hei, nok en ny mausermann som bruker opp sparekontoen på ombyggingvåpnet blir bygd opp med de fleste modifiseringer, pipebytte, demper, avtrekk, sikring, kikkert, omsveising av hevarm, mcmillian stokk osv men det er en ting som jeg ikke har bestemt meg for, og ikke har funnet noe god løsning på, bygge om til magasin. Er det noen som har noe «tips» der? Kaliber er 30-06.
  15. hei. nå har jeg lest alt som jeg har kommet over av pistoler på div forum osv. men jeg har ikke klart å bestemme meg ennå, har veldig lyst på USP sd9, men er usikker.tanken var en pistol som er litt "artig", og er godkjent for praktisk. tanken er å skyte praktisk etterhvert, men det blir ikke "imorgen". enste pistolen som jeg har skyti masse med er glock 17, siden jeg jobber i forsvaret, og har vært der i mange år, men har ikke kjempe lyst på den, har prøvd noen skudd med div. andre pistoler, men for lite til å bestemme meg. noen som kan komme med noen korte pluss og minus på noen forskjellige pistoler, 9mm, production. bor sentralt på østlandet, så om det er noen butikker som faktisk har noe i hyllene for å kikke på, hadde det vært fint også.
×
×
  • Create New...