Jump to content

Gpp79

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gpp79

  1. Liten retting! Utstyr som selges på Biltema passer IKKE til puxing radioer. Dette er nok en gammel sannhet....
  2. Hei, Noen som veit hvilket headset som passer til disse radioene? Tidligere skulle vel utstyr fra biltame passe. Stemmer det fortsatt?? Evt. Kenwood?
  3. Nei, er selv på jakt etter noen som har testet klær fra dem. Her burde et eller flere av alle jaktmagasin kjenne si besøkstid ;)
  4. Hei, når er det jakttid på villsvin i Polen ?? Hva er opplegget?? Mvh Kristian
  5. Takker for mange gode tips. Det er jo blinkskyting som er målet no. Menst vi venter på at det skal bli lov med buejakt i Norge. Di pilen eg har brukt er vert ca 350 greins..... For lette? (Denne pilen her: Easton Powerflight Fletched Arrow, Shaft Size, 400, med en limt spiss på 80 greins)
  6. Hei Kjøpte meg ei compoundbue i usa for mange år siden.. medkjøpte piler ble fort "brukt opp" må no skaffe meg nye, Men hvilken?? hmm Buen er en Marint Magnum, 70#. Plan er å bestille noen carbon piler... Hvilken vekt bør desse vere? (totalvekt, inkl nock, insert, og spiss) Anbefalinger?
  7. Hardangervida Vest ( Eidfjord).... Er det håp om finne dyr der? eller blir det å kjøpe noen dyre kort for å få noen fine turer i fjellheimen?? vill ikke "fredningskorridoren" til statsallmenning gi positivt utfall for private kort?? hmm Noen som veit hvor på nette det er mulig å finne kart over valda på hardangervidden? Håper på rask tilbake melding, da valget om kjøp eller ikke må bli tatt i dag....
×
×
  • Create New...