Jump to content

22-250R

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 22-250R

  1. Har Kaira støler og synes ikke de er noe problem og gå med, bruker dem kun på isfiske turer på vintern, enklere og tørke også, Kjøpte støvla før 29 år siden, snakka om kvalitet ikke er dem morkne heller, Oppbevarer dem kalt og mørk.
  2. Jeg har brukt 55 grain Speer SP med 32 grain VV N140, målt til ca 900 m/s Bra effekt på rådyr, siste jeg skaut for to uker siden vart lunge skudd og ut på andre siden. Har kun brukt denne kulen til rådyr, finnes sikkert bedre kuler en Speer.
  3. Kjøpte en Browning halv auto for en tid siden og den kom med plast plugg/sperre for 2 skudd i magasinet. Besøkte butikken noen veker senere og selgeren kom med en lengre plugg og sa at nå er våpnet mitt lovlige ved jakt. Da hadde han gjort sitt sa han,
  4. 22-250R

    ScopeCam

    De er en vanlig digitalkamera casio Ex-fc 100 om jeg ikke husker heilt , eller en annen type du kan filme i high speed,
  5. 22-250R

    ScopeCam

    Har denne og en Casio kamera med high speed funksjon,har brukt den en god del på pcp luftgevær, 22lr og 22/250, meget førnøyd med denne kombinasjonen, blir my e bra filmer.
  6. Nimrod, Akkurat, stemmer dette,,,,
  7. Undersøkt litt, trur jeg har fått løp til 77/22, F¤#&n.
  8. En annen ting som jeg ser på løpet at der er to stk ekstraktor spor, er de ikke kun 22wmr som har dette?
  9. De var skrevet på 22LR på løpet, så gjenget jeg løpet (for lyd demper) og dura coatet den før jeg montere den i kassa:))
  10. Har bestilt nytt SS volquartsen Match løp til 1022n, skulle montere den i kasse så oppdaget jeg at ny løpet var 4-5mm lengre i bakkant forhold til orginal løp? Montere jeg den i bunn av kassa så stikker den in i låskassa og V klakken i fram kant passe så klart ikke,,, Er noen støtte ring eller noe som jeg ikke har fått med meg at de skal være der, Har prøvd og sende mail til Voquartsen men får ikke svar der:( Noen som har svar på dette?? Takker på forhand for alle svar.
×
×
  • Create New...