Jump to content

Odinthegod

Members
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Odinthegod

  1. Ja polere gradvis. Hadde vært gøy å prøvd noe nikkel eller gull plating
  2. Kjemisk? Hvilke kjemikalier burde jeg bruke? Tenker å polere på en benkesliper.
  3. Da har jeg bestemt meg. Revolveren er rustfritt stål. Så jeg skal pusse bort lakken. Lurer bare på hva jeg skal bruke for å fjerne lakken. Har hørt om finfint sandpapir, dremel eller vinkelsliper.. Tenkte litt på sandblåsing? Noe som er skånsomt og effektivt. Når all lakk er borte vil jeg prøve meg med høyglans polering.
  4. Jeg skal lade noe 38 spesial til vårt lille klubbmesterskap den 28 desember. Da har Dssn gruppa vår avslutning på vår tradisjonelle revolver måned. Min 4" Ruger Gp100 er tidligere tunet til felt. Tunet avtrekk og hanen slipt ned. Så den tar bare lette tennhetter.. Av krutt har jeg bare N350 og 3N37 og vansker med å finne N340 eller N320/N310? Hvordan går det å lade med N350? Er snakk om 148 g fmj kuler og federal small pistol primers Og WINCHESTER - PRIMERS SP #1 (SMALL PISTOL).
  5. Hvordan kan jeg være sikker på den er blånert? Jeg har en Luger som er blånert, og den har en helt annen overflate mens denne ser ut som om den mangler lakk her og der. At lakk er blitt "chippet" av.
  6. Hvordan vet jeg om den er rustfri? Kan ikke så mye om hvilke metaller som brukes. Men jeg tenker å polere min. PS: Er snapcaps i tønna
  7. Jeg har kjøpt en litt sliten Roger GP100. Den fungerer helt fint men er litt sliten i finishen og trenger seg en liten puss. Jeg har sett denne filmen på YouTube: Ruger Gp100 Refinish & Trigger job Er dette noe jeg kan gjøre? Beskytter ikke finishen mot rust?
  8. Det er jo bra. Men er det andre som gjør det? Finnes det "inserts" som er ment å settes i forsikte sporet?
  9. Skyter production optics.. Jeg startet med en Heckler & koch SFP9. Liker striker, men fikk ikke til Glock. Likte SFP9en, men syntes den ble for lett og hoppet for mye i handa. Kjøpte meg så en CZ Shadow 2. Den fungerte utmerket, men jeg plagdes veldig med DA første skudd og jeg ville ha røddott. En skytterkollega fikk frest ut sleiden slik at han fikk montert dott på pistolen. Men siden jeg vurderte å bytte til striker, ble valget lett da Sig 320 X-Five Legion ble foreslått. Så da kjøpte jeg en slik og ett LEUPOLD DELTAPOINT PRO rødpunkt sikte. Så langt er jeg strålende fornøyd. Helt fantastisk å skyte med. Trenger bare å øve på å finne dotten raskt etter trekk Ellers Har jeg en luger fra 1938 med tyngre og litt lengre løp, som blir brukt til NSF militærfelt
  10. Jeg har nylig kløpt meg en Sig 320 X-FIVE Legion og fått montert på ett LEUPOLD DELTAPOINT PRO Red dot på den.. Er MEGET fornøyd. Men. Det frontsiktet. Jeg vet jo det er mulig å fjerne det. Men når det er gjort, finnes det noe jeg kan sette i sporet der siktet har stått?
  11. APS. Hvor kjøper du dem? Kanskje jeg og noen flere i klubben bestiller noen i lag?
  12. Jeg skyter 124g kuler. Prøver å holde meg til det til både trening og konkurranse. 115g til 1.69 pr skudd, kan jeg kjøpe på xxl. Det bruker jeg i lugeren til militærfelt
  13. Ja altså. Jeg kan godt lade et par hundre runder i uka. Selv om det er singlestage. Lading er bare kos. Men ting som decapping og slikt kan godt gjøres raskere som man kan gjøre med Lee DELUXE Automatic Processing Press (APP decapping). Kostnaden ja.. Jeg må lade en del bare for å tjene inn pressa. Så for min del er det mest for kosen og interessen. Om jeg får kjøpt bly kuler som er powder coated for ca 50-60 øre stykket (70 øre for en fmj hos 2alfa), gratis hylser, 50 øre pr primer å ca 40 øre i krutt. Da er jeg oppi ca 1.50-1.70 kr for en 124g 9mm. Da sparer jeg ca 1 krone pr runde. pluss minus da ;-)
  14. Altså. Jeg vil gjerne høre hva dere som virkelig kan dette vil anbefale. Jeg skyter en del 9mm. Det driver med dynamisk pistolskyting. Jeg vil prøve å lade 9mm. Nå har jeg ladet en del før. Jeg har brukt Lee Pro 1000 pressa, men det er 13-15 år siden. Jeg har kjøpt meg Lee sin nye Auto Breech Lock Pro. Problemet er at jeg plages. Hylsematingen, fungerer ikke helt, heller ikke kulemating eller priming. Synes det blir mye mikkmakk. Jeg vurderer en enstasjonspresse. https://leeprecision.com/deluxe-app-press.html Å lade ett par hundre 9mm i uka på en enstasjonspresse tror jeg ikke skal bli noe problem.. Men hva for presse kan dere anbefale? Noe ukomplisert. ;)
  15. Kjøpte ett kilo sitronsyre fra matoghage.no. Betalte 198,- inkl frakt. Skal prøve med glansmiddel også neste gang
  16. Er akkurat det som kommer til å skje. Uten tvil...
  17. Da er ett kg sitronsyre bestilt Takk takk
  18. Supert Tusen takk. Sparer meg for mye penger
  19. Sitronsyre? Hvor får jeg tak i det? Og hvor mye?
  20. Jeg har denne :TUMBELER Bruker stålpins som media. Nå har jeg lest at man kan bruke vanlig oppvaskpulver og tørkemiddel man vanligvis bruker i oppvask naskinen. Hva sier dere? Noen tips? Tenker altså å unngå svindyre rensemidler.
  21. Jeg sender pangen inn til 2alfa som freser ut ett feste til det siktet jeg ønsker. En kompis i klubben har fått gjort det og venter nå bare på å få pangen tilbake. Er spent på hvordan det ser ut
  22. Min er ikke optic ready. Må sende inn sleiden til smeden å få freser ut dowe tail I sleiden. Lurer bare på om det freses de sporene man ser på den festeplata?
  23. Jøss tusen takk.. Kan jo beholde både buksa og skjorta
  24. Jeg vurderer å skaffe meg en shadow 2 optik ready. Men optik er svindyrt. Noen som vet om bra optik som ikke både koster buksa og skjorta? Er ikke alle som kan breafe med ubegrensede midler til pang.
×
×
  • Create New...