Jump to content

minkmannen

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

minkmannen's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Husk å gjør ein god jobb med skraping, taning og tørking. Spesielt taninga. få skinna opp i str. 0 eller støre så trur eg at du kan få meire betalt for skinna. Lykke til.
  2. det er ikkje så må jobb som skal til eg tar 50 kr skinnet å då æ dei klare til sending.
  3. Hei. Gjennomsnitts prisen på norske mårskinn var 533 kr. i Finland.
  4. Hei Du må skrape dei, tane og turke dei. anbefaller at du får detta gjort hos ein som driver med mink. dei har alt som skal til. ska sjav behandle ca20 skinn for jegrar i området rundt meg. så æ det bare å sende det til oslo skinnauksjoner Økern Torgvei 13, 0580 Oslo. pakk dei i ein pappask å ikkje bret dei meire enn nødvendigt. rova æ det ikkje så farligt med. Lykketi
  5. i juni vist eg ikkje tek heilt feil
  6. I år så må skinna være inne hos Oslo Skinnauksjoner 13 april for salg i detta året. lite tips. få skinna ferdigt gjort hos ein som driver med mink vis du har mår. dei har alt utstyr som skal til. å det same gjelder dei som har reveskinn. Kjenner fleire av dei som jobber hos OS som sier at dei skinna får meire betalt enn dei som ein "amatør" greier å få til. ps. håper på at dei som sender inn skinn får like gode priser som vi som driver med mink å rev eller betre.
  7. hørte at snitt prisen på 2011 sesongen var på 500 kr. av ein som jobber hos oslo skinnauksjoner. trur det blir noko bære i år aldentid skinn prisane på mink å rev stiger ennå.
  8. det håller å skrape å tørke skinnet på ei tanne i rette temp. og opp bevare det i rett temp. andbefaller tørking på tane i 18 grader 60% relativ fuktighet. i 3 til 4 dager litt avhengig av om det er tispe eller hanne. så er det bare å oppbevare dei i 10 grader å 70 % relativ fuktighet. eller bare sette heile prossesen bort til ein minkoppdretter som pelser sjav. helsing mink oppdretter
  9. I følge dei eg har prata med så var skinn prisen på måren i gjennomsnitt på 500 kr i 2011 sesongen. detta er då snitte for salget gjennom oslo skinnauksjoner. vilt fanga mink veit eg ikkje prisen på. det er heller meire uintresangt men får kansje 200 kr for skinnet. Vil andbefale alle som vil selge skinna sine om å reise til ein pelsdyrfarm som driver med mink. dei får det meste uta av skinnet. Pelser sjav rundt 3500 skinn i året så eg har ein del kunskap om det. har sjav bare 2 mår feller ute å håper på at det blir noken mår skinn au på meg.
×
×
  • Create New...