Jump to content

StokkAnda

Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

StokkAnda's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Utrolig takknemlig for svar! Skal nå sjekke ut alle forslag.
  2. Meget nyttig svar, takk. Greia er bare at jeg misliker tanken på å kjøpe enda en rifle til rundt 10000 kroner bare etter 2 år. Storviltjakt blir antakelig aktuelt om ikke så alt for lenge.
  3. Prøver forresten å finne en brukt! Vet det er et godt alternativ.
  4. Takk for svar. Trenger forresten kikkertsikte i tillegg til rifle for prisen. Kan dere legge til den omtrentlige prisen? Takk.
  5. Hei! Er selv 15 år, og skal kjøpe rifle sammen med faren min. Jeg liker å prøve ut litt forskjellig jakt, og rifla vil bli brukt til blandt annet bever, rev, storfugl, rådyr og senere eventuelt andre hjortedyr. Jeg oppfatter det slik at kaliber 6,5x55 er den beste løsningen fordi man kan skyte alle arter med det. Noen innvendiger? Har dere noen tips til gode rifler, helst til under 7000 kroner? Takk, Hilsen StokkAnda.
  6. Kvitte deg med bikkja pga ganske normal oppførsel?! Ikkje bra. Korriger eller skrem den, dette er ganske normalt. Kan jo også vurdere å bruke halsbånd som er laget for å korrigere kjapt, f. eks strøm eller vann?
  7. Hvorfor noen er villige til å bruke 20 k på en jernstang.
  8. Kjøp deg en du kan åpne som en koffert i tillegg, utrooolig praktisk!
  9. Dobbeltbekkasin, enkeltbekkasin. Det er ikke flere man skal kunne, om jeg husker rett.
  10. Her diskuterer du bare ekstremt usaklig. Jeg kan jo svare deg; Igår var jeg ute og fisket, vi var heldige og fant et sted med mye fisk. Været var også greit ut på kvelden, og pinnekjøtt om kvelden toppet det hele. To stykker som er med hit til Einvika dykket også, og det skal ha vært suksess. Hva er hakkinga for? TS mener den er for komplisert, vi diskuterer om den er for komplisert, for enkel, for vanskelig eller lagt opp feil. At to av disse sidene handler om hvor mange bekkasiner vi har, sier vel kanskje sitt? Men hvorfor komme og forklare oss hvor idiotisk dette er når vi tydeligvis synes det er interessant? Hva er poenget med det?
  11. For det første diskuterer vi om jegerprøven er for enkel idag, eventuelt om den er lagt opp på feil måte. For det andre er det ikke slik at siden noe fungerer er det ikke rom for forbedringer. Ja, denne tråden er 6 tråder lang. Da er det tydeligvis noe interessant ved den. Det at du skal komme og fortelle oss hvor tåpelig dette er mitt i en diskusjon skjønner jeg bare ikke. Man sutrer ikke her fordi man har lite å gjøre, man diskuterer fordi det er interessant.
  12. Stusser litt over at du skriver såpass arrogant uten å lese hva jeg skriver. Jeg sier at det må bety noe, ikke mer. Jeg er heller ikke fremmed for at jegerprøven må legges opp på en annen måte, men enklere mener jeg ikke at den skal være.
  13. Håper virkelig du troller selv?! Jeg har på aldri vært i nærheten av å antyde at jeg ønsker å innføre en tysk modell.
  14. Nei, seriøst? Ja, det er akkurat det de gjør, og av en grunn.
×
×
  • Create New...