Jump to content

ViktorS

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ViktorS's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hvilken fjellrevendress er dette? Klarer ikke å finne den oen plass... Hva heter den? Evnt en link?
  2. Har nå prøvd noen Fjellreven-bukser. Vidda: Bra passform, virker veldig solid og bra! Men har lyst å teste videreutviklingen VIdda Pro før jeg kjøper! Hunter: Hydratic-bukse med membran. Solid og god, men blir nok litt klam i denne, men fortsatt interessant! Må få prøvd jakka også... Lurer litt på hvilken jakke jeg skal komplementere med til en evt Vidda-bukse. Prøvde blandt annet en Iceland jakke, som jeg desverre syns ble litt for lang.. Vil ha litt lommer for plass til diverse (kvikklønsj, og andre nødvendige turting).
  3. Er det omtrent samme stoffet i disse? Slik at du kan vokse de etter behov? Hvordan fungerer boot-logoen på Fjellreven? Blir det noenlundwr tett eller?
  4. Ser at de også har bukser og jakker som har en eller annen type membran. Er nok mere vanntett, men puster kanskje dårligere? Så hvorfor kjøpe med, og hvorfor kjøpe uten denne membranen? Som andre, blie jeg å bruke disse klærne mest som tur/fisketur klær på sommer/høst. Trenger ikke noe helt vanntett siden jeg har med meg skikkelig regntøy i sekken, men trenger noe behagelig, solid og slitestwrtk.
  5. Noen som har prøvd noen av g1000 jakkene dems? Annen ting, hvordan er disse g-1000 hvis det er regn i lufta (men ikke nok til å dra på seg skikkelig regntøy).
  6. Skal over til Sverige å prøve noen bukser om noen dager, Ser ut til at det blir ei Vidda-bukse, så lenge den er behagelig å ha på seg. Men i følge Fjellrevens egne videoer på youtube, snakker de om en VIdda Pro som er en oppgradering fra den vanlige "vidda"-buksa. Men finner ikke dette produktet på hjemmesiden, merkelig. Vil jo helst ha den oppgraderte versjonen. Takk for mange svar forresten
  7. Har som nevt sett på både Keb, som har g1000 på knær, rumpe, innside legger, og stretch andre plasser, og vidda som er enn 100% g-1000! men veldig usikker på hvilken jeg vil ha. Vil ha forsterking i rumpe og knær i allefall!
  8. Hvilken av buksene er det dere prater om nå? For jeg tenker på en av buksene med g-1000 stoffet, men virker som dere snakker om en spesiell bukse som heter g-1000?
  9. Noen her som har erfaring med fjellreven sine bukser? Skal ha meg ny bukse, men går bestemt meg for å droppe goretex og andre membranbukser. Men har lest om fjellreven sin g1000, og etter hva jeg leser virker det meget bra. Er først og framst ute etter en bukse til tørt sommer/høst vær, for hvis regnet skulle øse med, så drar jeg på meg skikkelig regnklær/poncho al etter hva været tilsier. Har først og framst sett på Keb og Vidda. Ha en god helg!
×
×
  • Create New...