Jump to content

Lunden

Members
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lunden

 1. Er på utkikk etter ny stokk til min m98. Har ikke funnet noe særlig på nettet så jeg trenger tips. Er det sånn at alle stokker må tilpasses eller er det bare å montere?
 2. Det er kanskje naivt av meg men jeg tar forgitt at alt er forsøkt før man trekker våpen og iallefall før man avfyrer skudd. Jeg skyter jo selv 1 gang i uka som utgjør rundt de 40 timene som er obligatorisk for politiet. Selvom jeg kan treffe i svarten med alle skuddene mine så ville jeg jo hatt mye mer trening om jeg skulle kommet i en situasjon hvor jeg må avfyre skudd for å redde enten mitt eget eller andres liv ( snakker da om hvis jeg var politi). Jeg forstår jo at blant annet Delta har mer trening enn lokal politiet mitt har. Men nå er det lokal politiet mitt som kommer i først til stedet og ikke Delta og kan bli nødt til å avfyre skudd. Jeg har ingen aning om hvor gode skyttere politiet her er men jeg håper de er bedre enn meg og alle de andre i klubben min. (Nå hørtes det ut som om vi ikke kan treffe en låvevegg men )
 3. Den er nok ikke verdt noe særlig, ripete å fæl. Jeg kan ta den jeg.
 4. Lunden

  1911-tråden

  Den var fin Tom. Har stor havesyke etter flere 1911-ere.
 5. Etter jeg leste denne artikkelen http://m.db.no/2013/09/07/nyheter/valg13/politi/kriminalitet/vapentilgang/29120032/ så tenkte jeg først at det er bra at dem slipper å dra tilbake til stasjonen hvis de skulle trenge våpen. Så begynte jeg å tenke litt på hvor mye trening er det politiet får i våpenbruk og skytetrening? Det finnes kanskje politimenn her inne som kan belyse temaet. Jeg vil poengtere at det er av nysgjerrighet jeg lurer på dette og ikke at jeg er ute etter å snakke nedsettende om politiets kunnskap vedrørende våpen.
 6. Lunden

  1911-tråden

  Så artig! Får vi se noen bilder? Og ikke minst når kommer du til Rakkestad med den så jeg får prøve?
 7. Jeg har en A-tec cmm4 til min GSG 1911 22lr som jeg er kjempefornøyd med. Skyter uten hørselvern og det smeller litt lavere enn et luftgevær.
 8. Lunden

  1911-tråden

  Wow! Den var flott. 2x Les Baer ja, moro at noen har mulighet sier jeg. Gleder meg til flere bilder når den kommer. Når det gjelder hylster så er det en på http://www.1911forum.com som heter Ralph som lager flotte hylster i skinn. Edit: feil i link.
 9. Som tidligere nevnt så har jeg en Mauser M98 jaktrifle som jeg har fått av min bestefar. Jeg fikk med noe gammel Raufoss ammo som er 7.62x51mm NATO. Det jeg lurer på er hva skal jeg bruke til elgjakt og hva skal jeg bruke til trening? Jeg er analfabet når det kommer til kaliber på rifle. Hva vil funke i rifla mi?
 10. Lunden

  browning 1911 a1

  Den får du hos pvas.no Jeg har GSG 1911 22lr og er kjempefornøyd! Sent from my iPhone using Tapatalk 2
 11. Jeg så at det sto rifle men jeg slenger inn et bildet av min GSG 1911 22lr med A-tec cmm 4 på. link til video i signaturen under.
 12. Lunden

  1911-tråden

  Ganske sikker på at magasinet er av stål. Basepad er av plast.
 13. Lunden

  1911-tråden

  Kanskje denne går? GSG 9 22lr http://www.pvas.no/vaapen/haandvaapen/p ... .4-22lr-hv
 14. Lunden

  1911-tråden

  Var ute på banen med en kamerat i dag og han hadde et fint Hogue Powerspeed hylster som passa fint til min GSG med pysetut.
 15. Lunden

  1911-tråden

  Upåklagelig service som alltid. Jeg fikk min nye guiderod og fjør fra GSGPro i dag. Har ikke testa den enda. 3 followers til magasinene har også kommet. Plass til 14 skudd nå.
 16. Lunden

  1911-tråden

  Så surt. Får du ikke ny der du kjøpte den da? Trodde egentlig det var en feil som var fiksa da gen. 2 kom.
 17. Lunden

  1911-tråden

  Fikk pakka fra midway i dag så nå har GSG'en fått flat mainspring housing. Rett og slett pen nå syns jeg. stillbart baksikte og fiberoptisk framsikte. EDIT: Den er også omgjort fra series 80 til series 70.
 18. Lunden

  1911-tråden

  Jeg fikk min GSG 1911 22lr i dag og fikk tatt en kjapp tur ut på banen. Veldig godt første inntrykk men jeg rakk bare å skyte hundre skudd. Må ut på banen igjen snart og teste mer helt klart. Bilder og sånt kommer bare jeg får tid.
 19. Lunden

  Pistol eller revolver

  Cz'en har jeg eid. Veldig godt våpen. Men skulle jeg hatt noe nå hadde det nok blitt STI TM helt klart. Men den koster jo helt klart mye mer.
 20. Tja... Midway fører 17-skudds magasin til 678,- men har ikke på lager. Pvas har 26-skudds magasin inne men de koster 1500,-
 21. Kom på at det stod et nummer på høyre side av våpenet. 214 stod det. Har det noe med når den er laget?
 22. Oppdaga denne tråden i dag og bestemte meg for å stikke ut en tur på banen å teste min M98 som jeg arva av bestefar. Bilde og tilbakemelding på hvordan den var å skyte med kommer senere. Yes, da har jeg vært å testa den og du verden så morro når du treffer. Mauseren gikk som en strek det var kun han bak som svikta til tider. Tips til andre som skyter en bolt action for første gang, flytt trynet før du lader om. Du kan si jeg var glad jeg var alene der da. Det eneste positivet her var at nå har jeg døpt rifla i blod. Møt Kålrunn: Fikk med litt ammo fra Bestefar også, ikke helt fersk kan du si. Liten snutt her: prøvde utallige ganger å få den integrert i forumposten men fikk ikke til.
 23. Craaaaaap. Gikk glipp av hele tilbudet... Heldigvis så er jo topshot grisebillig fra før da
 24. Lunden

  CZ 75 SP 01 Phantom

  Selv har jeg ikke prøvd Phantomen men den kjennes ut som andre plast pistoler så det kommer egentlig ann på hva du liker selv. Jeg ville vel heller ventet litt og enten spart til en shadow eller sett etter en brukt. Jeg solgte nettopp min Shadow for kun 2 dager siden. uflaks...
 25. Ja jeg er enig. Dessuten så er Colten mye penere. Hehe
×
×
 • Create New...