Jump to content

thomasvp

Members
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

About thomasvp

  • Birthday October 19

thomasvp's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. En illustrasjon på dette er vel to øyer i Lofoten, som bare har en tunnel mellom dem på litt over 1km. Øy nr 1(vestvågøy) har rev, betydelig mye vel og merke. Øy nr 2(flakstadøy) har hare, veldig mye. Hørt om folk som har kjørt på 7-8 harer på korte strekninger i vintermånedene. Det er ikke overdrivelse en gang. Øy nr 1 har ikke hare. Her er det store mengder rev. En kar som jobber sammen med en kompis av meg har skutt 30 rev sesongen som var nå nettopp på det samme området. Øy nr 2 har ikke rev. Hvis rev kommer seg gjennom tunnelen blir den stort sett skutt med det samme.
  2. De jeg kjenner som jakter i Lofoten, jakter stort sett også på hare. Ikke med los vel og merke, men det er da vel harejakt for det om Nå skal det sies at det kryr av harer enkelte steder der, men det gjør det vel ganske så mange plasser i landet..
  3. Hei! La denne ut på Riflekammeret først, men så fant jeg ut at det kanskje var bedre å legge ut her For en stund siden fikk jeg min Brno Fox mod 2 i .222rem. Ringene som følgte med rifla er egentlig alt for høye, så nå lurer jeg på om noen har et forslag på hvilke ringer jeg kan bestille? Forøvrig er kikkerten av typen Simmons, med 50mm objektiv og 1" rør. Legger ved noen bilder her så dere kan se hva jeg har med å gjøre Som dere kan se så er det ca 25mm høyde fra base til ringer. Ca 10mm klaring til feste til det gamle siktemidlet. Her også, ca 10mm klaring til hevarmen. Bildet er litt misvisende, men velger å bare hive det inn her uansett.. Og her er rifla i sin helhet.
  4. Heisan! Det eneste jeg kan bidra med her, er en som bor på Gimsøy i Lofoten. Gimsøya ligger i grensen mellom Vestvågøy og Vågan kommune. Jeg kjenner til en kar der som jeg hadde kontakt med for et par år siden. Han vet nok om bønder med mark der ute iværtfall, å der vet jeg at gåsa mellomlander! Navnet hans er Odd Geir Olsen, og mobilnr er 90109938. Kan ikke love noe som helst, ikke engang at mobilnr enda er i bruk.. Men uansett, det er verdt et forsøk!
  5. Hei! Viste egentlig ikke helt om jeg skulle legge denne inn på handelskammeret eller her, men tenkte at muligheten for å treffe noen som lader i Bodø-området med dier til .222rem var betydelig større her.. Jeg har nylig fått meg en BRNO fox mod 2 og i den sammenheng trenger jeg, som student, et litt rimeligere alternativ enn 15,- smellen... Har en del tomhylser, så hvis noen der ute kan hjelpe meg litt på vei så hadde det vært supert
  6. Heihå. Børsemaker Sture Schølin i Bodø monterer. Han tar ca 750,- for arbeidet. Mer info kan du finne på www.vapenmek.no Lykke til
  7. Her er manualen til BRNO Fox. Kan være greit å ha BRNO Fox Rifle, Manual for use
  8. Fjernet innlegget mitt her, holder det for meg selv
  9. Ikke at jeg vil garantere svaret mitt, men er ganske sikker på at det ikke går.. Du har ikke vurdert å prøve en annen tennhette? f.eks CCI209 fra hjemmelading.no ? Den er jo en fin representant da den veldig sjeldent vil øke trykket:P Kontakt Trond Alvestad på hjemmelading å spør om han kan ta inn, evnt. hvor du kan få tak i Fiocchi.
  10. Hvilke patroner bruker du? Noe spesielt merke og kule du foretrekker? Skal forresten ta vare på den der! Takk
  11. Takk for svar! Ser ut som jeg må finne noen som kan lade for meg her i Bodø, kanskje jeg kan få en børsemaker av noe slag til å lade Den med 22 hornet så ikke dum ut! Muligens noe slikt med, som dere sier her, et litt raskere krutt hadde vært midt i blinken for meg!
×
×
  • Create New...