Jump to content

Tonys

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Tonys's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kan ikke skryte på meg mye ærfugl, men tran har det vel aldri smakt. Vi skjærer ut filet og steker den på primusen på øya, bruker bare smør, salt og pepper. Tok med hjem til kona som vartet opp med fløtesaus osv, men det ble ikke det samme.
  2. Går .22 i den. Treverket i skjeftet er borte, så den er "åpen" Den er testet 1! Gang. Den har 97 stemplet inn på ejektoren.
  3. Hv var med 12.7 på hengsvann i sommer, vet ikke om det er tingen.
  4. Tonys

    lovlig gong?

    grunneier er vel da staten? søke politikammer?
  5. Tonys

    lovlig gong?

    har søkt litt, men "gong" gir noen rare forslag. hva må til for å sette opp en lovlig gong på la oss si 600m? jeg bor nær kysten og tanken var å sette opp en gong på ei øy, for å ligge på en annen å skyte. hvem kan si noe om dette er lov eller ikke?
  6. hei jeg er en 40åring som nettopp har startet jegerprøven, naturligvis blir man litt leselysten vedr våpen og ideene begynner å komme. jeg er ikke helt ukjent med våpen, men det strekker seg mest til AG3 og HV siste 20 år. jegerprøven tar jeg pga sjøfugljakt, og der blir det ei hagle av et eller annet slag. Rifle derimot er det store spørsmålet mitt. har ingen planer å skyte elg, Hjort og rosenkål hører bedre sammen i mine øyne/munn. samtidig er jeg fasinert av langhold, har sett litt på Magpuls art of the precision rifle og det gir jo litt interesse. av en eller annen grunn har jeg hengt meg opp i Tikka, 6,5x55, og en grs stokk. optikk har jeg ikke helt funnet ut av, er det ikke vanlig med mildot retikkel? jeg finner ingen ulemper ved dette. jeg er jo litt opptatt av at rifla skal se fin ut, men tre naturell er ikke helt min greie. er dette et oppsett som er forenelig med opp til hjortejakt, samtidig som det er en ok sak til langhold? jeg ser jaktdepotet har kampanje på howa med grs til 10k, det ser jo fristende ut. det er nok uansett noen måneder til det blir innkjøp, så jeg rekker en rekke vurderinger før den tid, men det er vel her på kammeret at kunnskapen og de fornuftige rådene finnes. satser på at jeg kan få noen fornuftige forslag her, vær grei, jeg er "uvitende" men har satt meg fast i mine egne meninger.
×
×
  • Create New...