Jump to content

SauerMarius

Members
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SauerMarius

  1. Er det helt håpløst og få kjøpt et mini hode til R93? Ingen som har et liggende?
  2. Nå går det bedre,3skudd samling i klisterlappen med flere krutt typer. Hovedproblemet var nok ‘spikking’ av kulene, når jeg var nøyaktigere med hylsene så kula gjekk fint ned så kom samlingene
  3. Har aldri brukt den etter helpressing før, så sant jeg ikke har tatt av noe på hylselengden Men det vil jo hjelpe og spisse hylsene noe.
  4. Jeg har ladet opp noen ikveld med 202, 203b og urp, så får se om jeg får testet i morgen. En ting jeg merket som ikke var bra var at hylsen ‘spikket’ av noen av kulene når jeg satte kulen, det skjedde bare av og til. Dette vil sikkert få innvirkning på presisjonen. Kula må være sykt myk eller så må Hornady hylsa være hard ser jeg for meg, hadde kule dien over en runde opp så den var nok ikke problemet.
  5. Det var spredning på ca 4-5cm i hele ladestigen. Jeg får prøve raskere krutt og kortere col
  6. Jeg driver og lader fram en god samling med 58gr Barnes Varminator, har ladet med 203b med col 64,5mm. Presisjonen ble litt sånn der, hva er veien å går? 202 eller URP krutt? Kortere eller lengre col? Tenkte prøve col på 63mm siden det da blir kulens diameter i hold, og muligens URP krutt. Dette omtales som en patron som kn være litt vnskelig på presisjon så han noen et lurt triks før jeg brenner av alle kulene?
  7. Ja men kan jeg velge om jeg vil lagre på gps'n eller på minnekortet?
  8. SauerMarius

    Garmin 320

    På min garmin 320 er det minnekort, må jeg ha minne kort i den eller hva er det tenkt til?
  9. Noen som vet om magasinene til browning x-bolt og a-bolt går om hverandre?
  10. Kjem nå te å jer det ivertfall
  11. Har vært roligt her en stund nå? Jeg har en tysker på 4mnd såm jeg har prøvd litt på blodspor med bra resultat. Tenkte og prøve den litt på rådyr og eventuelt hjort senere i år. Når bruker folket og slippe tyskeren på rådyr eller hjort?
  12. Var kansje litt domt formulert spørsmålet, det jeg mente var om lakken var like god 1uke eller 3 uker etter selv om den var blandet med herderen?
  13. Har duracotet rifla mi nå med bra resultat tror jeg Jeg blandet lakken med herderen men hvor lenge kan den stå før jeg bruker den? Eller har det ikke noe og si om den er blandet ?
  14. Kansje alle basset eiere har kjøpt seg tysker bassetlars?
  15. Noen som vil prøve en lading i ql? Kaliber 6,5x55 Lapua hylse Federal 210 hette 41,7 grs med n 550 Nosler accubond 140grs kule Col på 78mm Løp 57cm
  16. Hornady interbond er ganske lik accubonden og den har ofte jaktdepotet inne.
  17. Jeg venter en tysker valp utpå sommeren og er litt usikkert på hvilket for jeg skal bruke? Vil vel tro at det blir brukt mye forsjelligt siden det er så mye og velge mellom.
  18. Vil dette kruttet være bra til 180grs accubond? Eller bedre egnet til lettere kuler?
  19. Jeg har 42cm løp på min og bruker 180gr accubond tett opp mot maks lading med 203-b og har vel rundt 760-770ms men fungerer kjempe bra! Presisjonen er også super!
  20. Intersport bokstadveien hadde nesten ammo til alt av pistol når jeg snakket med han sist uke, ring til han og spør
  21. Det er bra, var og kjøpte magtech igår så det blir artigt og få prøvd dem litt
  22. Ok, kansje jeg skal ta en tur til landrø da
  23. Noen såm vet om butikker i Oslo området såm har billig og grei ferdig ammo til 357.mag?
×
×
  • Create New...