Jump to content

Adlern

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Adlern's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei! Jeg har en godkjent søknad på Hagle cal.12 liggende. I denne søknaden så har jeg spesifisert at dette er for en over/under. Vet noen om jeg har lov til å benytte denne søknad for en sideligger i stedet?
  2. Ja det siste året så har det jo kommet flere og flere luftvåpen med store kalibre. Ut ifra tester så virker det som de aller største kalibrene kun er for å ha i skapet Siden presisjonen og bruken ikke er helt opptimal. Men våpnet jeg har sett på er en Sam Yang Recluse Air Rifle, hørt mye godt om denne. Den har i 10 av 10 tester jeg funnet hatt en utgangshastighet på over 950 fps, og dette på gode avstader. Så klart så har ammunisjonen en stor del og si, men har faktisk litt troen på dette våpenet. Link til våpenet hos Pyramidair http://www.pyramydair.com/s/m/Sam_Yang_ ... Rifle/2501
  3. Hei! Sitter daglig inne å leser forumet her, så nå var det på tide å lage seg en bruker. Som stor luftvåpen entusiast så har jeg lenge gått å siklet på en Sam Yang 0.357" Caliber Rifle (9mm). Men har aldri fått rotet meg til å ta turen ned til Lensmannen for å søke om våpentilatelse. Men i dag tok jeg turen til Drammen politikontor, fikk søknadspapirer og fylte de ut. Når jeg så skulle levere så sa damen i skranken at dette trengte jeg jo ikke å søke om, det var bare å kjøpe uten tillatelse. Forklarte da fruen at alt over 0.175 måtte mann ha tillatelse til for å kjøpe (ironisk nok å fortelle henne dette). Ja, det visste hun ikke noe om så hun gikk for å høre med en på "våpen avdelingen". Etter enda 20min ventetid kom det en gammel dame som visstnok var våpen ekspert! Hun hadde for det første aldri hørt om luftvåpen så store som 9mm og hun var ganske så sikker på at dette var ulovlig. Hun mente også at jeg i det minste MÅTTE være medlem av en skyteklubb for å kunne få dette godkjent. Alt i alt så mente hun at det ikke var noen vits i å levere denne, men jeg presiserte at JO, denne vil jeg levere. "Ja, det var minst 6 uker behandlingstid". Så da får vi bare vente å se, men er det noen her som har noen erfaringer ved dette, er det ikke lovlig?
×
×
  • Create New...