Jump to content

andsto

Members
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by andsto

  1. Hei, Driver å lader 223 rem, og har problem med at kruttet av og til henger seg fast og ikke havner i hylsa men blir sittende som en propp i funnelen, er bare å dunke borti kruttmateren så kommer det ut, men dette irriterer meg siden da er patronen kommet til neste stasjon. bruker n140 krutt, har ikke dette problemet når jeg lader 9mm. noen andre som har hatt dette problemet, og har noen tips til løsning. Det andre spørsmålet er om noen har prøvd/bruker swage it eller lignende til dillon 650 pressa, og om dette funker bra og hvor dere eventuelt har kjøpt dette.
  2. splinten og skiva på akslingen under vogga bare datt av. fant ikke de delene igjen siden de er ganske små.
  3. Hei, Kjøpte den lave, demonterte seg selv etter 3-4 turer på banen, brukte den til dynamisk så fikk kanskje litt mer juling en vanlig baneskyting.
  4. Kjøpte noe Barnes kuler for bruke til 375 Blaser magnum, kulene er 255gr 375" (38/55). forstår det slik at disse kulene er til 375 win, er det noe forskjell her, kan jeg bruke disse kulene til 375 Blaser Mag, H&H osv. Skal kun bruke disse kulene på papp, ikke noe jakt.
  5. andsto

    Blaser F16

    Hvis du holder pilen over prisen i konfiguratoren, så står det: "suggested retail price in Norway including sales taxes". hvis du går på R8 eller andre våpen så ser du at prisene stemmer med norske priser, så denne prisen er inklusive mva.
  6. andsto

    Blaser F16

    Ser nå at samme firma har R8 på tilbud til 31 000 kr nedsatt fra 335 490 kr så kan jo se ut som de opererer med litt stive priser http://www.hjf.no/produkt/vapen/blaser/ ... offesional
  7. andsto

    Blaser F16

    Tror Hagemo må ha bomma på prisen, på Blaser sine sider er den oppgitt til 32 000 og fant pris i uk og der ligger den på ca 30 000. XXL selger F3 for 43 000 så da tror jeg ikke Hagemo får solgt så mange F16 til den prisen. Blir spennende å se hva den kommer til å ligge på hvis XXL tar denne inn da.
  8. andsto

    Blaser F16

    Fant prisen på blaser.de velg norsk så f16 og så konfigurator.
  9. andsto

    Blaser F16

    Ser det er kommet ut en ny blaserhagle finner ikke så mye om den, noen som vet forskjellen på denne og F3. Ser at F16 begynner på 32000,- kontra F3 som begynner på 50 000 pluss.
  10. andsto

    Odin hylser

    Hylsebunn er stemplet Odin og Våpensmia, vet ikke om dette er de nye eller gamle.
  11. andsto

    Odin hylser

    Hei, Lurte på om det er noen som har erfaring med lading av 308 i Odinhylser, hvordan er kvaliteten på hylsene.
  12. Hvis du skal bytte ville jeg heller ha sett på Swarovski Z6/Z6i 1,7-10x42, har denne selv og er kjempefornøyd. S&B og Zeiss kikkertene du nevner her er så pass lik at jeg ikke ser noe særlig vits i å bytte S&B for Zeiss kikkerten
  13. Veil pris 43 888 nok i følge konfiguratoren på Blaser sine hjemmesider.
  14. Ser at Nosler har lanser en ny 142 grs 6,5 kule i AccuBond LR serien med BC på 0,719. Sikkert en kule tiltenkt 26 Nosler, men kan bli spennende å prøve denne i 6,5x55 http://www.nosler.com/accubond-long-range-bullet/
  15. Vil ikke anbefale Mellem, hadde et løp til gjenging der. Han slet med å få gjenget løpet så han fortalte at han var på tur til å kappe løpet mitt og begynne på nytt. Kjøpte meg en ny demper som jeg skulle bruke bruke men denne ville ikke entre, tok løpet med til en kompis som er CNC operatør. Når vi tolket gjengene var de elendig slått og måtte gå over de, var nesten som jeg måtte kappe løpet på nytt og slå nye gjenger. Når man drar fingeren over gjengene så er de helt ru med mye sår i, virker som han har brukt noe gammel drit av skjær i benken.
  16. Hei Sogning, Hvorfor vil du bestille med fast magasin, det er en bryter nedi magasinet på R8, denne kan du flikke over og låse magasinet slik at det ikke går å ta ut. Kjekt å ha løst magasin på banen ol. magasinet er helt ok å lade fra toppen, men tar det som regel ut på p.g.a det er lettere å lade uten et kikkertsikte som er over magasinet.
  17. Hei frode08, Måtte gå for de svindyre originale ringene til Sauer, ISI mount sporet passer ikke til picatinny monatsjer eller noen andre monatsjer enn Sauer sine originale ringer. Sikkert derfor de også er så ekstremt dyre, for du må bruke originale ringer på 303. Kan hende at det finnes noen uorginale, men jeg kunne ikke fine noen.
  18. Hei, Har to montasje spørsmål: ISI mount som er på sauer 303 er dette en ren sauermontasje, eller passer f.eks ringer til picatinny på skinnen som er på 303 kassen, og hvis det kun er ISI ringer som kan brukes er det kun Sauer som produserer slike? Det andre spørsmålet er om lav Blaser montasje holder for en Zeiss Victory 2,5-10x50 for en R8 med standard løp?
  19. Da har jeg kjøpt sikte, prøvde alle retikklene swaro har å by på i denne modellen før jeg bestemte meg for BRT-I. Synes dette var det beste retikkelet, ser lite til strekene under rask skyting, men på lengre hold er de kjekke å ha. har en swaro 1,7-10x42 med BR retikkel og har brukt retikkelet aktivt flere ganger men savnet lys ved raske skudd siden retikkelet er ganske tynt, men med lys i 1-6x24 som jeg nå har kjøpt nå så er ikke dette noe problem, og jeg tror lysdotten ved raske skudd og de tynne millstrekene under ved lengre skudd er en bra kombinsajon. Ser det er flere enn bare meg her på forumet som er i samme dillema som jeg var i derfor tenkte jeg å skrive min mening etter å ha prøvd alle retikklene, men så skal det sies at jeg enda ikke har skutt med siktet.
  20. andsto

    Ny våpenkoffert

    Seint svar, men er en pelicase som er skåret ut for blaser med stor blaserlogo i lokket jeg har, er ikke samme innmat i denne som de andre pelicasene jeg har vært borti. De vanlige pelicasene er det myk skumgummi som det er små kuber du piller ut, denne har en mere fast skumplast som er skåret ut på forhånd for hver enkel del til Blaseren. Har ikke vært borti noe mer solid koffert til våpen en denne. Bestilte min koffert fra eurooptic.com husker ikke akkurat pris og frakt nå, men det var billigere enn å kjøpe noe lignende i Norge. Vet ikke om noen i Norge eller Europa som selger disse koffertene, men sett de i alle våpenbutikker i USA som selger Blaser, men vet kun om eurooptic som har disse i nettbutikken sin.
  21. andsto

    Ny våpenkoffert

    Har pelicase laget for blaser nå, har hatt flere våpenkofferter før, men ingen kan sammenlignes med pelicasen. den har hjul slik at den fungerer som en trillebag, og du kkan plukke ut små terninger av innmaten for å tilpasse den riflen din, eller du kan få den såret ut som på blaser pelicasen min. anbefaler pelicae på det sterkeste, den er dyr, men lønner seg i lengden.
  22. Får det for litt over 12 000,- BRT-I retiklet finner du på Swarovski sine hjemmesider, er helt sikker på at dette retiklet eksisterer i 1-6x24 modellen Du kan se hvordan det ser ut her: http://www.sniperforums.com/forum/optic ... brt-i.html
  23. Jobber i USA for tiden og i den anledning har jeg tenkt å kjøpe dette siktet, dillemaet jeg har er om jeg skal gå for CD-I eller BRT-I. Skal bruke dette til jakt/drivjakt og siden jeg også skyter dynamisk vil jeg med tiden også bruke dette til dynamisk rifle. spørsmålet er hvordan retikkel skal jeg gå for, blir BRT-I for lite/spinkelt for drivjakt og blir CD-I for mye for dynamiskskyting samt at jeg ikke får et retikkel for å kompensere for kulebanen hvis jeg velger CD-I, siktet vil bli brukt på sauer 303 og en ar-15 når den tid kommer. Så er det noen av dere som har sett gjennom begge disse. De har kun inne CD-I og får dermed ikke sammenlignet de to retiklene. Var også å testet en 1-6x24 EE, må si opplevelsen av siktet var mye dårligere med EE en jeg hadde trodd. Mistet mye av egenskapene på 1X forstørrelse, trodde ikke det skulle utgjøre så mye.
  24. andsto

    Sauer 303 Syncro XT

    Ser på hjemmesiden til Sauer at de har kommet med en 303 Syncro XT Ultra, som har black magic avtrekkeren og som et helt sort. er det noen som har hørt noe pris eller når tid denne kommer til Norge. http://www.sauer.de/de/waffen/s-303/s-3 ... -xt-ultra/
  25. Har en sig sauer 1911 Nightmare, fornøyd med den. Leveringstiden va 30-45 dager i norge da jeg sjekket, men kjøpte min fra Huntershouse, de har den på lager. Er fastback/bobtail på den modellen jeg har, syned grepet er bedre på denne, er også match løp og avtrekker på denne modellen. Hvorfor skal det ikke være lov til å bruke denne i dynamisk classic?
×
×
  • Create New...